Kennis- & netwerksessie 1/11: BVP & IT-personalisatie in de zorg, de mens centraal!

Dit keer een sessie met een sterke focus op de zorg! De vraagstelling rondom sourcing verandert. RAM Infotechnology en NetSourcing (RAM-IT heeft NetSourcing in september overgenomen) vertellen je graag hoe zij dit aanpakken, op basis van een persona based business model waarin de mens centraal staat. Juíst in de zorg, maar zeker ook toe te passen op andere sectoren!

Op donderdag 1 november organiseren we een kennis- en netwerksessie in samenwerking met Ram-IT en Netsourcing, innovation partners van Outsourcing Hub

RAM Infotechnology en NetSourcing staan bekend als partijen met een sterke focus op de zorg. Voor hun klanten is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen dan ook heel bewust voor het uitbesteden van die ICT uitbesteden.

In deze sessie vertellen Niels van Peer (Commercieel Directeur RAM-IT) en Yvo Hoeke (Director Business Development RAM-IT, pré overname directeur NetSourcing) je tweeledig over hun ervaringen. Enerzijds over BVP en hoe adviseur en IT-dienstverlener elkaar versterken, anderzijds over persona’s in de praktijk middels een klantcase.

 • De samenwerking: een veranderend ecosysteem
  De vraagstelling rondom sourcing verandert steeds meer. Waar zit je toegevoegde waarde als IT-dienstverlener? Niels van Peer licht toe hoe RAM Infotechnology en NetSourcing werken met een persona based businessmodel. Dit businessmodel leidt tot een ander soort gesprek met de klant. Waar de gesprekken vroeger veelal technisch waren is dit nu meer functioneel/ bedrijfskundig gericht.
 • In de praktijk: Personalisatie, de mens centraal
  Hoe zet je bij een ICT-vraagstuk de mens centraal? Werken met verschillende persona’s en gebruikersprofielen, zorgen ervoor dat de diensten passend bij de wensen en behoeften van de gebruikers aangeboden worden. Yvo Hoeke verteltaan de hand van een klantcase je alles overzijn ervaringen hierin, en hoe je deze zelf in kunt zetten.

Je bent van harte welkom op donderdag 1 november bij RAM Infotechnology in Utrecht. Los van de interessante sprekers is er natuurlijk volop ruimte om op deze dag ook eigen vragen voor te leggen aan de aanwezige experts. Daarnaast is er voldoende ruimte tot netwerken met andere IT Executives en (sourcing) advisors.

Wanneer: Donderdag 1 november vanaf 16u in Utrecht

Waar: RAM Infotechnology, Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht (zie Google Maps)

Voor wie: IT Executives (IT-managers, inkopers, CIO’s, CTO’s etc) en (sourcing) adviseurs

Het programma:

 • 16.00  Ontvangst
 • 16.30  Welkom door RAM Infotechnology
 • 16.45  Een veranderend ecosysteem door Niels van Peer (Commercieel directeur RAM-IT)
 • 17.15  Personalisatie, de mens centraal door Yvo Hoeke (Director Business Development, pré-overname directeur NetSourcing)
 • 17.45  Pauze met mogelijkheid tot netwerken.
 • 18.00  Interactieve discussie onder leiding van Henk Pater, CEO/Founder Outsourcing Hub
 • 18.30  Fingerfood met mogelijkheid tot netwerken
 • 19:30  Afronding
 • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit event organiseren we in samenwerking met Ram-IT en Netsourcing

Netsourcing en Ram-Infotechnology zijn Innovation Partners 2018 van Outsourcing Hub. De Innovation Partners leveren een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het onafhankelijke matching platform. In totaal nemen (maximaal) negen Innovation Partners zitting in een advisory board, vanuit waar zij hun kennis en ervaring inbrengen. De Innovation Partners rouleren op jaarlijkse basis.

2018-10-28T11:02:44+00:00 20 september 2018|