Kennis- & netwerksessie 29/11: Digitale transformatie van de Tour de France + client case XLA!

Wielerfans opgelet! Donderdag 29 november neemt Dimension Data je mee in de digitale transformatie van de Tour de France. Natuurlijk trekken ze ook de parallel naar Outsourcing lessen voor het bedrijfsleven. Niet alleen wielrennen staat op de agenda, ook gastspreker ASML neemt je middels een client case mee in de evolutie naar een XLA en tevens bespreken we Infrastructure-as-Code als ‘next thing in connectivity’. Een sessie om niet te missen!

Op donderdag 29 november organiseren we een kennis- en netwerksessie in samenwerking met Dimension Data, innovation partner van Outsourcing Hub

De Tour de France blijft boeiend door live race-data op basis van hybrid cloud, big data en predictive analytics geleverd door Dimension Data als Technology Partner van de Tour de France. De Tour trekt ook een groot aantal cyber-aanvallers aan. Ontdek meer over de digitale transformatie van de Tour de France en welke (outsourcing) lessen het bedrijfsleven hieruit kan trekken op het gebied van digitale infrastructuren, multi-cloud, security en collaboration.

In deze sessie nemen we je graag mee in de digitale transformatie. Daarnaast komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Client Case: Gastspreker Marty Smit (IT Director Infrastructure bij ASML) over de Evolutie naar XLA
  Marty Smit presenteert over de XLA: de eXperience Level Agreement. Hij neemt je mee in de evolutie naar XLA voor het netwerk- en connectivity-domein van ASML dat aan Dimension Data is uitbesteed.
 • Infrastructure-as-code
  Infrastructure-as-code, of programmeerbare infrastructuur betekent het definiëren van infrastructuur door middel van code. Er wordt stilgestaan bij dit baanbrekende onderwerp als ‘next thing’ in connectivity en infrastructuurbeheer.

We ontvangen je graag op donderdag 29 november bij Dimension Data op kantoor te Barneveld, slechts vijf minuten voorbij Amersfoort langs de A1. Naast de verschillende sessies is er natuurlijk ook volop ruimte om eigen vragen voor te leggen en gelegenheid tot netwerken!

Wanneer: Donderdag 29 november, 16:00 – 20:30

Waar: Dimension Data Nederland, Veemweg 23, 3771 MT Barneveld (zie Google Maps)

Voor wie: IT Executives (IT-managers, inkopers, CIO’s, CTO’s etc) en (sourcing) adviseurs

Het programma:

 • 16:00  Ontvangst
 • 16:30  Welkom door Dimension Data door Harm van de Velde (Sales Director @ Dimension Data)
 • 16:45  Client case: Evolutie dienstverlening Network- & Connectivity-domein naar XLA door Marty Smit (IT Director Infrastructure @ ASML)
 • 17:15   Infrastructure-as-Code: The next thing in connectivity door Arnab Sen (Operations Manager @ Dimension Data)
 • 17:45  Pauze met mogelijkheid tot netwerken
 • 18:15   Digitale transformatie van de Tour de France door Jessica Constantinidis (IoT Lead Europe @ Dimension Data)
 • 19:00  Wrap-up en update Outsourcing Hub / iSourcing Hub door Henk Pater (Founder/CEO @ Outsourcing Hub)
 • 19:30   Borrel met walking buffet
 • 20:30  Afronding

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je er bij zijn, meld je dan op tijd aan!
Kun je er niet bijzijn, maar wil je wel naderhand de presentatie(s) en ander materiaal ontvangen? Dat kun je hier aangeven.

 • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit event organiseren we in samenwerking met Dimension Data

Dimension Data

Dimension Data is Innovation Partner 2018 van Outsourcing Hub. De Innovation Partners leveren een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het onafhankelijke matching platform. In totaal nemen (maximaal) negen Innovation Partners zitting in een advisory board, vanuit waar zij hun kennis en ervaring inbrengen. De Innovation Partners rouleren op jaarlijkse basis.

2018-11-19T12:39:54+00:00 3 november 2018|