Kennis- & netwerksessie 15/11: het nieuwe (samen)werken (Host: Uniserver)

De werkplek van vandaag is digitaal en verandert sneller dan ooit. En het verandert hóe we werken. We willen altijd en overal kunnen werken, met onze favoriete applicaties en op ieder willekeurig apparaat. We willen samenwerken op afstand, over de grenzen van afdelingen en organisaties, en we gebruiken het liefst altijd de nieuwste technologieën. Werknemers van vandaag zijn digital savvy en eisen een goede gebruikerservaring. 

Gastblog door Abigail Jessurun, marcom specialist bij Uniserver (Outsourcing Hub Innovation Partner 2018)

Door deze ontwikkelingen zien IT-afdelingen en -leveranciers nieuwe uitdagingen op zich af komen. Uitdagingen met betrekking tot het up-to-date houden van kennis, de beheersbaarheid van de infrastructuur, het waarborgen van de informatieveiligheid en de beheersbaarheid van kosten.

En niet te vergeten, de gebruikerservaring van de werknemer. Hoe houd je grip op de toegankelijkheid van legacy-applicaties? Hoe voorkom je onrechtmatige toegang tot diensten? Hoe bewaak je de veiligheid van gegevens na het vertrek van een medewerker? En, ga je dit allemaal zelf inregelen of toch outsourcen?

Dit najaar geeft Uniserver de antwoorden tijdens het seminar ‘Het nieuwe (samen)werken’. In deze netwerk- en kennissessie (door Uniserver en Outsourcing Hub) praten we je bij op het gebied van de moderne werkplek. Natuurlijk is er ook volop ruimte om eigen vragen voor te leggen en te netwerken met andere (sourcing) adviseurs, CTO’s, IT-managers etc. Verder zal Henk Pater (CEO/Founder Outsourcing Hub) in deze sessie ook meer vertellen én laten zien van de verbreding van Outsourcing naar de gehele IT & Tech sector met het nieuwe iSourcing Hub.

Deze kennis- en netwerksessie vindt plaats op donderdag 15 november tussen 14:00 en 17:00 in Fletcher Hotel Loosdrecht (Google Maps). Op slechts een half uurtje van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort, met prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen.

 • 13:45   Inloop
 • 14:00   Ontvangst door Uniserver
 • 14:10   Yannick de Lange, DevOps Manager Uniserver
 • 14:30   Ton Hermes, Spokesperson en Lead Sales Engineer bij Workspace leverancier VMWare
 • 15:10   Pauze met mogelijkheid tot netwerken
 • 15:30   Joris Adriaanse, Business Development Manager bij Workspace specialist FONDO
 • 16:10   Yannick de Lange, DevOps Manager Uniserver
 • 16:30   Interactieve discussie door Henk Pater, Founder Outsourcing Hub
 • 17:00   Borrel met mogelijkheid tot netwerken
 • 18:30   Afronding

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je er bij zijn, meld je dan op tijd aan!
Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel naderhand de presentatie(s) en ander materiaal ontvangen? Dat kun je hier aangeven.

 • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze gastblog is verzorgd door Abigail Jessurun namens Uniserver

uniserver

Uniserver is Innovation Partner 2018 van Outsourcing Hub. De Innovation Partners leveren een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het onafhankelijke matching platform. In totaal nemen (maximaal) negen Innovation Partners zitting in een advisory board, vanuit waar zij hun kennis en ervaring inbrengen. De Innovation Partners rouleren op jaarlijkse basis.

2018-10-31T10:52:10+00:00 20 oktober 2018|