Kennis- & Netwerksessie 4/7: ‘Independence day’ – Outsourcing zorgt voor onafhankelijkheid en innovatie! (ism Valid)

Op woensdag 4 juli organiseren we in samenwerking met Valid (Innovation Partner 2018) een interactieve kennis- en netwerksessie over hoe first-generation outsourcers in het bijzonder onafhankelijkheid en innovatie stimuleren door middel van IT-outsourcing. Dit event is gratis toegankelijk en exclusief voor Sourcing Advisors en IT Executives (CIO’s, IT-managers etc).

Aan de hand van concrete klantcasussen en met een klant aan het woord geeft Valid haar visie op hoe een outsourcingpartner haar klanten helpt om zich echt te concentreren op haar kerntaken én om te innoveren. Uiteraard wordt er ruimte geboden voor interactie zodat je optimaal van de voorbeelden kunt leren.

In deze sessie komen o.a. de volgende vragen aan bod:

  • Waar zijn first-generation organisaties naar op zoek in een outsourcing relatie?
  • Hoe belangrijk is een cultural fit tussen organisatie en outsourcingpartner en hoe komt een organisatie er achter dat die er echt is?
  • Ontzorgen en verbeteren van de IT én vernieuwen van de business, gaat dat wel samen in een outsourcing relatie?
  • Hoe zorgt slimme inzet van innovatie ICT voor meerwaarde voor de klant?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je er bij zijn, meld je dan op tijd aan!

Agenda

15:30Inloop + mogelijkheid tot netwerken
16:00Introductie Valid door Dis Valcq, CEO Valid
16:15Onafhankelijkheid: De Valid eXperience in Outsourcing door Rob Mertz, Sales Manager Bid Office Valid
16:35Client case: De moderne werkplek - 'De digitale woningcorporatie voorop' bij woningcorporatie ZOwonen door Niels Golsteijn, IT-manager ZOwonen
17:00Client case: Data gedreven business - 'Hogere online conversie met artificial intelligence' bij online kredietverlener FREO Guido Ritzen, Team Manager Business Intelligence Valid
17:15Pauze met mogelijkheid tot netwerken
17:45Interactieve discussie door Henk Pater, CEO/Founder Outsourcing Hub
18:30Borrel met mogelijkheid tot netwerken
19:30Afronding
Locatie

Valid, Flight Forum 565, 5657 DR Eindhoven (toon op Google Maps)

  • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je geïnteresseerd in deze sessie, maar kun je niet aanwezig zijn? Laat het ons weten, we sturen je de presentatie(s) en eventueel ander materiaal graag na. Of is deze sessie juist helemáál niet interessant voor je? Ook dat zouden we graag willen weten! Je kunt op deze pagina doorgeven waarom je er niet bij bent én of je de presentatie(s) e.d. graag ontvangt.

Let op: dit even is exclusief voor Sourcing Advisors en IT Executives (IT-managers, CIO’s etc).


Dit evenement wordt georganiseerd door Outsourcing Hub in samenwerking met ValidInnovation Partner 2018 van Outsourcing Hub. Speciaal voor TPA’s organiseert Outsourcing Hub een partner-event met steeds een andere Innovation Partner, gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op gebied van outsourcing. De Innovation Partners leveren daarnaast een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het onafhankelijke matching platform. In totaal nemen negen Innovation Partners zitting in een advisory board, vanuit waar zij hun kennis en ervaring inbrengen. De Innovation Partners rouleren op jaarlijkse basis.

2018-06-26T21:00:06+00:00 18 juni 2018|