Case studies 2018-06-13T12:06:25+00:00

Gebruik je Outsourcing Hub voor jouw IT-vraagstuk, dan weet je 3 dingen zeker:

1. Je voorkomt mismatches: je weet zeker dat de gekozen partij écht bij je past
2. Je weet zeker dat je geen interessante service providers over het hoofd ziet
3. Je gaat al in een vroeg stadium de interactie aan en bespaart zo een hoop tijd en geld

Klinkt goed, toch? Maar je hoeft ons niet zomaar te geloven. Je kunt het ook eerst zelf proberen, of wat cases van onze klanten bekijken. Onderstaand twee uitgebreide case studies die je een goed beeld geven van wat Outsourcing Hub voor jou kan betekenen.

Ben je benieuwd naar andere trajecten en situaties waar Outsourcing Hub ingezet werd?
We hebben nog 8 korte cases voor je op een rij gezet.

Bekijk andere cases

De kracht van Outsourcing Hub in 4 case-studies

Van grote onbekende naar longlist naar contract in no-time

Mengvoederbedrijf De Heus zocht een IT-partner voor stevige modernisering van de kernsystemen. Een ingrijpende klus. Uit een grondig maar vlot selectietraject kwam onder andere Valid naar voren. Dat was de énige voor hen onbekende partij. En jawel: Valid werd uiteindelijk de partner.

Bekijk de case hier

In 6 maanden van inventarisatie naar contract met Best Value Procurement en Outsourcing Hub

Outsourcing Hub is ingezet in de beginfase van dit Best Value Procurement (BVP) selectietraject, om van de eerste inventarisatie (voorselectie) tot de shortlist voor RFP te komen. Deze beginfase is in slechts enkele weken doorlopen.

Bekijk de case hier

Bijzondere eisen en wensen eenvoudig beantwoord via de Hub

Huisartsenpost Rijnmond heeft als organisatie in de Health Care bijzondere eisen en wensen rondom bijvoorbeeld bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Ervaring in de zorgsector was dan ook een belangrijke factor bij de keuze voor een IT-partner.

Bekijk de case hier

Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen zoekt sterke relatie

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) was op zoek naar een partner voor een vernieuwend werkplekconcept en gebruikersondersteuning. Kleine complicatie: de NVZ is actief in de zorg, maar géén zorgverlener. Hoe vind je dan de juiste partner?

Bekijk de case hier

Onze referenties

Inmiddels mogen we al heel wat bedrijven tot onze tevreden klanten rekenen:

Weg met de slepende selectietrajecten…

Er is niet veel voor nodig om een outsourcing-selectietraject uit te laten lopen in een hoofdpijndossier. Zonde, want dat is nergens voor nodig! Met Outsourcing Hub voorkom je dat. Maak nu een trial account aan, dan heb je 30 dagen gratis toegang tot ons systeem. Zonder beperkingen, zonder addertjes. Ga los op onze algoritmes en zoek uit welke IT-partij het best bij je past. Wedden dat je na die 30 dagen nooit meer van ons af wil? Maar mocht dat wel zo zijn – geen probleem. Je zit nergens aan vast.

Ja, ik wil een gratis trial account

  • Vul hier je (zakelijke) e-mailadres in