Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wielerfans opgelet! Donderdag 29 november neemt Dimension Data je mee in de digitale transformatie van de Tour de France. Natuurlijk trekken ze ook de parallel naar Outsourcing lessen voor het bedrijfsleven. Niet alleen wielrennen staat op de agenda, ook de evolutie naar een XLA a.d.h.v. een klantcase en tevens Infrastructure-as-Code als ‘next thing in connectivity’. Een sessie om niet te missen!

De Tour de France blijft boeiend door live race-data op basis van hybrid cloud, big data en predictive analytics geleverd door Dimension Data als Technology Partner van de Tour de France. De Tour trekt ook een groot aantal cyber-aanvallers aan. Ontdek meer over de digitale transformatie van de Tour de France en welke (outsourcing) lessen het bedrijfsleven hieruit kan trekken op het gebied van digitale infrastructuren, multi-cloud, security en collaboration.

In deze sessie nemen we je graag mee in de digitale transformatie. Daarnaast komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Evolutie naar XLA
    XLA: de eXperience Level Agreement. Aan de hand van een client case wordt je meegenomen in de evolutie naar een XLA voor het netwerk- en connectivity-domein van een grote multinational.
  • Infrastructure-as-code
    Infrastructure-as-code, of programmeerbare infrastructuur betekent het definiëren van infrastructuur door middel van code. Er wordt stilgestaan bij dit baanbrekende onderwerp als ‘next thing’ in connectivity en infrastructuurbeheer.

Meer info & aanmelden: via deze pagina.