Training & events voor adviseurs 2018-01-19T12:04:25+00:00

Training & events voor Sourcing Adviseurs

Samen met de Innovation Partners organiseert Outsourcing Hub regelmatig bijeenkomsten voor (IT sourcing) adviseurs. Deze sessies zijn gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op een specifiek thema. De Innovation Partner brengt daarbij vaak een klantcasus in en Outsourcing Hub laat zien hoe het systeem slim kan worden ingezet.

Tijdens deze events is er veel ruimte voor interactie. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot netwerken met andere adviseurs, de betreffende provider die optreedt als gastheer en met klanten (uitbesteders) van Outsourcing Hub.

Eerstvolgende event(s):

Ook in 2018 hebben we weer meer dan tien events op de planning staan met o.a. de nieuwe Innovation Partners! De data en thema’s maken we binnenkort bekend. Voor de events hier rechts kun je je alvast aanmelden. Wil je op de hoogte blijven van al onze events, schrijf je dan even in voor de interesselijst middels het formulier hier rechts.

  • De datum en het thema van onderstaande events is nog niet vastgesteld. Als je aangeeft dat je geïnteresseerd bent krijg je een seintje zodra er meer bekend is.
  • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.