Training & events voor adviseurs 2017-06-16T00:06:14+00:00

Training & events voor Sourcing Adviseurs

Bent u Sourcing Adviseur en bent u benieuwd hoe u zich kunt onderscheiden door middel van Outsourcing Hub? Of bent u net als vele andere Adviseurs al overtuigd van de kracht en de mogelijkheden die de TPA Portal biedt? Meld u dan nu aan voor een gratis training.

Daarnaast organiseren we, speciaal voor Sourcing Adviseurs, regelmatig round tables, workshops en andere events. Dit doen we in samenwerking met steeds een andere Innovation Partner. De bijeenkomsten zijn altijd gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op gebied van outsourcing. Daarnaast is er volop ruimte tot netwerken met collega’s en andere betrokken partijen. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden.

  • Vul s.v.p. uw (zakelijk) e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kunt u verwachten?

Deep-Dive Sessies voor Adviseurs

In een deep-dive sessie wordt het Outsourcing Hub systeem gedemonstreerd en wordt er dieper ingaan op het informatiemodel, zowel aan de kant van de IT Service Provider als de uitbesteder. Ook leert u alles over de huidige mogelijkheden, krijgt u de nieuwste functionaliteiten te zien en uitgelegd en wordt de verdere roadmap van Outsourcing Hub getoond. Het definitieve programma ontvangt u in de week voorafgaand aan de training.