Founding Partners 2019-02-06T14:00:22+00:00

Founding Partners

Outsourcing Hub is een onafhankelijk platform, maar nodigt providers wel uit om via een adviesrol mee te denken over het systeem. Daarnaast rouleren de Innovation Partners ieder jaar in een meer proactieve rol.

In 2015 brachten de eerste 9 providers als Founding Partner belangeloos hun kennis en ervaring in en mede dankzij hen hebben wij de eerste versie van het Outsourcing Hub systeem kunnen bouwen.

Onze speciale dank gaat dan ook uit naar: Axians, Cegeka, Esghro, KPN, myBrand, SPS, TCS, T-Systems en Unica Schutte ICT.

Testimonials

“Met Oursourcing Hub worden vraag en aanbod op unieke wijze aan elkaar verbonden. Organisaties kunnen zo veel tijd en geld besparen op hun uitbestedingstrajecten. Bovendien wordt de kans op een succesvolle match stukken groter.”

Eshgro
“Outsourcing Hub is een vernieuwend systeem dat de oplossing biedt voor het aloude probleem waar uitbesteders, adviseurs en providers jarenlang tegenaan liepen. Wij zijn Founding Partner geworden omdat Outsourcing Hub organisaties helpt om organisaties beter en sneller marktinzicht te geven in een complexe markt en omdat we zo organisaties kunnen bereiken met ons innovatieve cloud en netwerk portfolio. Door onze expertise in te zetten, hebben we samen met Outsourcing Hub de selectie criteria in het systeem aangescherpt op het gebied van kwaliteit en ervaring in de markt. Wij zien Outsourcing Hub als een energieke en innovatieve organisatie die zowel klanten als leveranciers helpt om het selectieproces eenvoudiger en efficiënter te maken.”
T-Systems
“Wij zijn met overtuiging toegetreden als Founding Partner, omdat wij Outsourcing Hub zien als dé partner voor het tot stand brengen van een uitstekende match tussen uitbesteder en dienstverlener op een integere en voor beide partijen efficiënte wijze.”
SPS
“Wij zijn Founding Partner geworden, omdat wij het belangrijk vinden dat onze ervaringen als uitbestedingspartij in het selectiesysteem verwerkt zijn zodat wij kunnen helpen om selecties op een juiste manier toe te passen. Met die aanpak schept Outsourcing Hub de voorwaarden om een systeem te ontwikkelen waarin de vraag en het aanbod op de uitbestedingsmarkt met elkaar in balans zijn en goede matches opleveren.”
Unica Schutte ICT
“myBrand heeft haar naam aan het initiatief verbonden omdat wij geloven dat een succesvolle samenwerking gebaseerd is op een echte fit tussen partijen, niet alleen op de harde criteria, maar ook op relatie en cultuur. Dat is veel belangrijker dan een puntentelling gekoppeld aan gestandaardiseerde antwoorden in een spreadsheet. Door veel eerder met elkaar aan tafel te gaan in het selectietraject kan een keuze gemaakt worden die is gestoeld op waarden die er in een samenwerking toe doen, zoals vertrouwen en partnership. Je wilt als aanbesteder immers dat je ICT-provider meer voor je doet en dan is alleen selecteren op service levels, certificeringen en prijs onvoldoende.”
myBrand
“Wij zijn Founding Partner geworden omdat Outsourcing Hub een innovatief platform levert wat de pre-kwalificatie van selectietrajecten nu voor ons doet. Dit levert ons kostbare tijd op en een grotere kans op een goede afloop van salestrajecten en vervolgens een succesvol partnership met onze nieuwe klanten. Cegeka levert graag een bijdrage aan dit soort innovatieve initiatieven waarbij er sprake is van een win-win situatie.”
Cegeka