Outsourcing Hub training & events 2018-10-12T13:27:00+00:00

Outsourcing Hub training & events

Samen met de Innovation Partners organiseert Outsourcing Hub regelmatig bijeenkomsten voor (IT sourcing) adviseurs. Deze sessies zijn gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op een specifiek thema. De Innovation Partner brengt daarbij vaak een klantcasus in en Outsourcing Hub laat zien hoe het systeem slim kan worden ingezet.

Tijdens deze events is er veel ruimte voor interactie. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot netwerken met andere adviseurs, de betreffende provider die optreedt als gastheer en met klanten (uitbesteders) van Outsourcing Hub.

De meeste events zijn specifiek gericht op Sourcing Advisors, vaak zijn  ook ‘IT-uitbesteders’ (zoals bijvoorbeeld CIO’s, IT-managers, inkopers) ook van harte welkom. Twijfel je of een event geschikt is voor jou, neem dan even contact met ons op.

Eerstvolgende event(s):

Wil je op de hoogte blijven van al onze events, schrijf je dan ook even in voor de interesselijst.


Do 1 nov  |  16:00 – 19:30 |  Utrecht
voor Sourcing Advisors & IT Executives (CIO’s, IT-managers, IT-inkopers etc)

Kennis- & netwerksessie: Dataverrijking en personalisatie, de mens centraal!

In deze sessie laten RAM Infotechnology en NetSourcing zien hoe je de mens centraal zet met behulp van dataverrijking en personalisatie. Zeker in de zorg levert het verrijken van data een schat aan nuttige informatie op. Met personalisatie kunnen organisaties hun dienstverlening optimaliseren. Vragen als ‘Hoe werkt men eigenlijk, op welke tijdstippen, op welke locaties en met welke apparatuur?’ worden heel precies beantwoord. Zo kun je werken met verschillende persona’s en gebruikersprofielen, waardoor diensten slim aangeboden worden, passend bij de wensen en behoeften van de gebruikers.

In deze kennis- en netwerksessie vertellen RAM Infotechnology en NetSourcing je alles over hun ervaringen in de zorg en hoe je deze zelf in kunt zetten. Daarnaast zijn er gastsprekers vanuit een zorgorganisatie aanwezig en is er volop mogelijkheid voor netwerken en het voorleggen van eigen vragen. Meer informatie & aanmelden


Do 15 nov  |  14:00 – 17:00 | Loosdrecht
voor IT-dienstverleners, Sourcing Advisors & IT Executives (CIO’s, IT-managers, IT-inkopers etc)

uniserver

Kennis- & netwerksessie: het nieuwe (samen)werken

Op donderdag 15 november organiseren Outsourcing Hub en Uniserver een kennis- en netwerksessie te Loosdrecht, waarin we je bijpraten op het gebied van de moderne werkplek. 

Yannick de Lange (CTO Uniserver) neemt samen met gastsprekers van dé workspace-leverancier VMware en VD-specialist Fondo het woord in het Fletcher hotel te Loosdrecht. Verdere details rondom het programma volgen binnenkort. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je er bij zijn, meld je dan op tijd aan! Lees meer en schrijf je in


Do 29 nov  | 16:00 – 19:30  |  Barneveld
voor Sourcing Advisors & IT Executives (CIO’s, IT-managers, IT-inkopers etc)

Dimension Data

Kennis- & netwerksessie: Digitale transformatie van de Tour de France!

Wielerfans en dataliefhebbers opgelet! Eind november neemt Dimension Data je mee in de digitale transformatie van de Tour de France. Natuurlijk trekken ze ook de parallel naar Outsourcing lessen voor het bedrijfsleven.

De Tour de France blijft boeiend door live race-data op basis van hybrid cloud, big data en predictive analytics geleverd door Dimension Data. De Tour trekt ook een groot aantal cyber-aanvallers aan. Ontdek meer over de digitale transformatie van de Tour de France en welke (outsourcing) lessen het bedrijfsleven hieruit kan trekken op het gebied van digitale infrastructuren, multi-cloud, security en collaboration. Meer informatie volgt binnenkort, je kunt je vast aanmelden via het formulier hiernaast.

  • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.