Outsourcing Hub training & events 2018-04-04T17:01:40+00:00

Outsourcing Hub training & events

Samen met de Innovation Partners organiseert Outsourcing Hub regelmatig bijeenkomsten voor (IT sourcing) adviseurs. Deze sessies zijn gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op een specifiek thema. De Innovation Partner brengt daarbij vaak een klantcasus in en Outsourcing Hub laat zien hoe het systeem slim kan worden ingezet.

Tijdens deze events is er veel ruimte voor interactie. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot netwerken met andere adviseurs, de betreffende provider die optreedt als gastheer en met klanten (uitbesteders) van Outsourcing Hub.

De meeste events zijn specifiek gericht op Sourcing Advisors, vaak zijn  ook ‘IT-uitbesteders’ (zoals bijvoorbeeld CIO’s, IT-managers, inkopers) ook van harte welkom. Twijfel je of een event geschikt is voor jou, neem dan even contact met ons op.

Eerstvolgende event(s):

Voor de events hier rechts kun je je alvast aanmelden. Wil je op de hoogte blijven van al onze events, schrijf je dan even in voor de interesselijst middels het formulier hier rechts.


woensdag 25 april  |  Lemontree, Alphen a/d Rijn of Amstelveen  |  Exclusief voor adviseurs en IT-uitbesteders

LemontreeKennis- & netwerksessie: Wat is jouw businesscase met Hyperconverged IT?

Wist je dat Red Bull Racing met hyperconverged technologie werkt om de gegevens op het circuit te verwerken en de racetijden te verbeteren? En daarmee een cruciale rol speelt in het succes van ‘onze’ Max? In een weloverwogen advies en/of keuzetraject mag Hyperconverged IT niet ontbreken in de overwegingen.

Is Hyperconverged IT ook interessant voor jouw onderneming of die van je klant? In deze sessie vertellen we je alle ins-en-outs die je moet kennen om te bepalen of hyperconverged past bij jouw businesscase. Uiteraard inclusief een mooie clientcase en volop praktijkvoorbeelden. Lees meer en schrijf je in


donderdag 17 mei  |  Unica Schutte ICT, Hoevelaken |  Exclusief voor Adviseurs

Kennis- & netwerksessie: IT-transformatie en adoptie

Het behoeft geen toelichting dat organisaties anno 2018 voor het grootste gedeelte afhankelijk zijn van ICT. De digitale transformatie die enkele jaren geleden is ingezet, biedt echter zoveel mogelijkheden dat de ontwikkelingen van ICT-technologie sneller gaan dan organisaties en hun medewerkers kunnen bijbenen. Er moeten keuzes gemaakt worden: waar investeer je in, wanneer pas je het organisatiemodel aan en hoe houd je de medewerkers betrokken?

We nemen je graag mee in de wereld van IT-transformatie en adoptie in de kennis- en netwerksessie van donderdag 17 mei. De experts van Unica Schutte ICT vertellen je alles wat je moet weten over de begeleiding en te maken keuzes in IT-transformatie en de belangrijke rol die adoptie onder medewerkers daarbij speelt. Lees meer en schrijf je in

  • De datum en het thema van onderstaande events is nog niet vastgesteld. Als je aangeeft dat je geïnteresseerd bent krijg je een seintje zodra er meer bekend is.
  • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.