Outsourcing Hub training & events 2018-06-18T10:11:34+00:00

Outsourcing Hub training & events

Samen met de Innovation Partners organiseert Outsourcing Hub regelmatig bijeenkomsten voor (IT sourcing) adviseurs. Deze sessies zijn gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op een specifiek thema. De Innovation Partner brengt daarbij vaak een klantcasus in en Outsourcing Hub laat zien hoe het systeem slim kan worden ingezet.

Tijdens deze events is er veel ruimte voor interactie. Daarnaast is er volop mogelijkheid tot netwerken met andere adviseurs, de betreffende provider die optreedt als gastheer en met klanten (uitbesteders) van Outsourcing Hub.

De meeste events zijn specifiek gericht op Sourcing Advisors, vaak zijn  ook ‘IT-uitbesteders’ (zoals bijvoorbeeld CIO’s, IT-managers, inkopers) ook van harte welkom. Twijfel je of een event geschikt is voor jou, neem dan even contact met ons op.

Eerstvolgende event(s):

Voor de events hier rechts kun je je alvast aanmelden. Wil je op de hoogte blijven van al onze events, schrijf je dan ook even in voor de interesselijst.


di 19 juni  |  SLTN Inter Access, Hilversum |  Exclusief voor Sourcing Advisors

Paradox in werkplekinnovatie, wie voert de regie?

SLTN Inter Access

Op dinsdag 19 juni organiseren Outsourcing Hub en SLTN Inter Access een kennis- en netwerksessie te Hilversum, waar je kennis kunt maken met een moderne werkplek. Centraal staat hierbij de gedachte dat modernisering van de werkplek moet plaatsvinden vanuit de mogelijkheden die er zijn om medewerkers beter (efficiënter, veiliger, prettiger) te laten werken en hoe je daar als dienstverlener op kan sturen.

In het Experience Center van SLTN laten we je kennismaken met nieuwe technologie, hoe je daarmee een moderne werkplek mogelijk maakt en wat dat betekent voor de gebruikers. Wat hebben we de afgelopen jaren gezien aan veranderingen met betrekking tot uitvragen bij onze klanten? Wat verwachten we aan veranderingen de komende jaren? Hoe kunnen sourcing advisors en IT service providers gezamenlijk beter anticiperen op veranderende wensen van onze gezamenlijke opdrachtgevers?

Ook bespreken we hoe een IT leverancier innovaties kan ondersteunen. Een belangrijke factor daarin is het organisatorisch vlak: een IT-leverancier is immers géén organisatieveranderaar. Middels een interactieve discussie bekijken we de wijze waarop zowel IT-leverancier als Sourcing Advisor een versnelling in de organisatie kunnen bewerkstelligen, en gebruikers kunnen laten profiteren van de mogelijkheden. Lees meer en schrijf je in


wo 4 juli  |  Valid, Eindhoven |  Exclusief voor Sourcing Advisors & IT Executives

Independence day – outsourcing zorgt voor onafhankelijkheid en innovatie!

Valid

Op woensdag 4 juli organiseren Outsourcing Hub en Valid een kennis- en netwerksessie te Eindhoven, over hoe first-generation outsourcers in het bijzonder onafhankelijkheid en innovatie stimuleren door middel van IT-outsourcing. 

Aan de hand van concrete klantcasussen en met een klant aan het woord, geeft Valid haar visie op hoe een outsourcingpartner haar klanten helpt om zich echt te concentreren op haar kerntaken én om te innoveren. Uiteraard wordt er ruimte geboden voor interactie zodat je optimaal van de voorbeelden kunt leren. Lees meer en schrijf je in

  • De datum en het thema van onderstaande events is nog niet vastgesteld. Als je aangeeft dat je geïnteresseerd bent krijg je een seintje zodra er meer bekend is.
  • Vul s.v.p. je (zakelijke) e-mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.