Conceptsales 2017-09-13T17:31:07+00:00

Conceptsales

Conceptsales helpt IT- en telecombedrijven onderscheidende proposities te creëren en te onderhouden. Zo helpen zij IT-providers nieuwe diensten te ontwikkelen en te standaardiseren. Conceptsales helpt bedrijven meer rendement te halen uit (bestaande) dienstverlening, rekening houdend met de marktonwikkelingen en veranderende vraag van bedrijven die IT uitbesteden.

Conceptsales onderscheidt zich door 100% focus op IT- en telecombedrijven te hebben, en door met ervaren professionals de kernprocessen van een bedrijf integraal op elkaar aan te laten sluiten. Dat komt voort uit het geloof dat het succes van een organisatie afhankelijk is van de mate waarin de strategie, de propositie, de (manier van) leadgeneratie, het salesapparaat en de delivery op elkaar is afgestemd. Sales is bijvoorbeeld lang niet altijd de oorzaak dat er te weinig deals worden binnengehaald. Conceptsales helpt door bedrijven te helpen meer toegevoegde waarde aan te brengen in het dienstaanbod en door samen met de IT- en telecombedrijven onderscheidende proposities met klantwaarde in de markt te zetten. Met meer dan 160 geholpen IT- en telecombedrijven in de afgelopen 11 jaar, kent en begrijpt Conceptsales de uitdagingen van IT- en telecombedrijven en de snel veranderende markt en ontwikkelingen waarmee zij te maken hebben.

Als Knowledge Partner van Outsourcing Hub levert Conceptsales een belangrijke bijdrage aan één van de essentiële fundamenten van het search & match systeem: de mogelijkheid voor IT-providers om met onderscheidend vermogen op de radar te komen van de best passende matches.

Als IT-providers moeite hebben met het bepalen van onderscheidend vermogen, of wanneer ze de resultaten van het gebruik van Outsourcing Hub willen verbeteren, kan Conceptsales daarbij ondersteunen. De visies van Conceptsales en Outsourcing Hub sluiten wat dat betreft naadloos op elkaar aan. Door op dat vlak kennis en ervaring uit te wisselen, draagt Conceptsales bij aan onze missie om via een slimmer selectieproces IT-outsourcing significant en structureel te verbeteren.

Voor meer informatie over Conceptsales: www.conceptsales.nl