The Next Cloud 2017-09-13T17:31:16+00:00

The Next Cloud

The Next CloudThe Next Cloud helpt Cloud service providers en Cloud Resellers met het verbeteren van hun operational excellence, het borgen van hun groei en realiseren van continue innovatie.  Want in de snel veranderende wereld van IT en Cloud is het juist voor aanbieders zaak om hun toegevoegde waarde, portfolio, economy of scale en andere factoren die essentieel zijn voor hun groei optimaal in te richten. De Next Cloud gelooft dat voor een optimale performance een sterke focus op 3 “horizons” en aandachtsgebieden nodig is: het optimaliseren van performance, business development en innovatie.

The Next Cloud realiseert die ambities met coaching en advies, strategische en tactische workshops, en maakt hiervoor gebruik van een uitgebreid network van ervaren entrepreneurs en professionals met hands-on executive-level kennis en ervaring met het cloud business model en online operations.

The Next Cloud en Outsourcing Hub delen de visie dat de buyer’s journey van bedrijven die IT uitbesteden structureel is veranderd en dat B2B IT outsourcing steeds meer de lijnen volgt van B2C, inclusief de online beweging.  Om zowel de vraag- als aanbodzijde daarbij te faciliteren is het van groot belang dat Cloud gerelateerde IT diensten op een duidelijke wijze worden gepositioneerd en aangeboden, met focus op ‘business outcomes’ ipv product features.

The Next Cloud adviseert Outsourcing Hub over het aanbiedersperspectief. Met hun kennis en ervaring verbeteren we samen de search & match logic en wordt waardevolle achtergrondinformatie beschikbaar gesteld voor klanten als IT providers die het Outsourcing Hub systeem gebruiken. Daarmee draagt The Next Cloud bij aan onze missie om via een slimmer selectieproces IT outsourcing significant en structureel te verbeteren.

Website: thenextcloud.co