Transition Experts – Knowledge Partner van Outsourcing Hub 2017-09-13T17:31:16+00:00

Transition Experts

Transition ExpertsTransition Experts is de onafhankelijke Europese specialist voor advisering en uitvoering van IT transities en IT transformaties o.a. bij IT outsourcing. De organisatie bestaat uit een collectief van bekende professionals uit de transitiewereld  met transitiemanagers, senior projectmanagers, technisch specialisten, architecten en consultants.

Grote IT veranderingstrajecten zijn voor de meeste organisaties geen dagelijkse kost, wel voor Transition Experts. Transition Experts helpt klanten die hun IT willen outsourcen o.a. bij het maken- of reviewen van een transitieplan; reviewen van het outsourcing contract; bovendien coaching van organisatie en medewerkers voor, na en tijdens de transitie. Daarnaast levert zij transitie-tools en resources. Door hun sterke focus en marktbenadering waarbij kennisdeling en kwaliteit centraal staan, is Transition Experts de partner om in te zetten bij grote IT veranderingen.

Als Knowledge Partner van Outsourcing Hub deelt Transition Experts kennis en ervaring vanuit hun expertise op het gebied transitie, die onder andere wordt gebruikt om te bepalen welke vragen en search & match criteria met betrekking tot transitie nodig zijn om het Outsourcing Hub systeem te verbeteren. Zo wordt voor klanten van Outsourcing Hub belangrijke kennis rondom outsourcing en leverancierselectie, alsmede het belang van transitie beschikbaar in de vorm van slimmere zoekcriteria en gerelateerde informatie/toelichting.

Daarmee draagt Transition Experts bij aan de missie van Outsourcing Hub om via een slimmer selectieproces IT-outsourcing significant en structureel te verbeteren.

Website: www.transitionexperts.nl

Zie ook het gastblog: Denk niet na, maar denk voor!