Terugblik: kennis/netwerksessie Evolutie van de Werkplek

We kennen allemaal dat filmpje waarin mensen gevraagd worden of ze een mobiele telefoon nodig hebben. De antwoorden variëren van “Nee joh, ik ben niet zo belangrijk” tot “Natuurlijk niet, dan zit je op de fiets, word je opeens gebeld…??” en “Ik moet er niet aan denken, de hele tijd van die bliepjes overal”.

Antwoorden die we vandaag de dag nooit meer zouden geven. Dat filmpje is dan ook uit 1998, twintig jaar geleden. En zoals we twintig jaar geleden niet konden voorzien dat de smartphone nu bijna een eerste levensbehoefte zou zijn, zo is het nu lastig inschatten hoe onze dagen er in 2038 uitzien.

Die veranderende wereld om ons heen, en dan met name op de werkplek, dat was het thema van de kennis- en netwerksessie die we begin maart organiseerden met Fujitsu. Besproken werd hoe de opkomst van verschillende nieuwe en disruptieve technologieën onze manier van werken verandert. Duidelijk werd daarbij ook dat veel nieuwe technologieën nog in hun kinderschoenen staan, maar de komende jaren meer en meer een bepalende rol gaan spelen en gaan bepalen hoe de huidige én volgende generaties op de arbeidsmarkt op nieuwe manieren gaan samenwerken.

Het was een inspirerende sessie waarin de experts van Fujitsu en klant Port of Rotterdam de aanwezige Sourcing Advisors meenamen in de toekomst van de werkplek. Was je er niet bij, lees dan zeker het verslag van Fujitsu over deze sessie eens terug. Er wordt gelinkt naar verschillende interessante onderzoeken en video’s.

Meld je overigens gerust aan voor een van onze andere events, we hebben de komende maanden een aantal mooie sessies op de agenda staan:

Voor meer info, aanmelden en andere events: Outsourcing Hub Training & Events

En voor de liefhebbers, nog één keer de video uit 1998:

2018-03-22T18:00:15+00:00 22 maart 2018|