Kennissessie: optimaal werken in de cloud

Vrijheid: werken in de cloudZelfredzaamheid voor gebruikers, geen onhandige ict–apparatuur meer in het pand, altijd en overal gebruik maken van applicaties en altijd kunnen samenwerken: allemaal zaken die steeds meer vanzelfsprekend worden.

De ict-wereld verandert razendsnel, en werken in de cloud wordt daarbij meer en meer omarmd. Echter, het kan een omvangrijke operatie zijn om uw organisatie te migreren naar de cloud en die vervolgens te beheren.

Een nieuwe manier van werken

Zou het niet ideaal zijn als er een standaardwerkplek kan komen zonder gedoe met ingewikkelde infrastructuren? Een werkplek die gericht is op de eindgebruiker? Een die aansluit op een cloudomgeving waarin u altijd veilig werkt?

Werken in de cloud biedt veel voordelen: overal en altijd online werken, maximale flexibiliteit, voorspelbare kosten en blijere eindgebruikers. De eindgebruikers zijn gewend om snel en gemakkelijk te kunnen werken. Daarbij wilt u betalen naar gebruik voor een omgeving die direct schaalbaar is naar uw behoeften. De keuze om geen grote investeringen in een eigen ict-infrastructuur meer te doen komt hiermee binnen handbereik.

De eindgebruiker staat centraal

Business driven solutions worden steeds gebruikelijker. De ict stuurt niet meer op de nieuwe technieken, maar sluit juist meer en meer aan bij wat de business echt nodig heeft. De eindgebruiker wordt centraal gesteld in de eisen en wensen waaraan ict moet voldoen. Werken in de cloud maakt dit mogelijk. U heeft geen omkijken meer naar de techniek, waardoor de gebruikerservaring alle aandacht krijgt. Of, zoals Tom Abbing, CIO bij OGD, aangeeft: “Dat is uiteindelijk wat alle investeringen en moeite verantwoord maakt.”

Op dinsdag 27 juni organiseert OGD ict-diensten in het Van der Valk Hotel te Den Haag een informeel evenement voor ict-managers, directie en andere ict-verantwoordelijken. Optimaal werken in de cloud staat hier centraal.

Tijdens de sessie praten experts van Nibud, Microsoft en OGD u bij over alle ins-and-outs van het werken in de cloud. Namens Nibud spreekt Sebastiaan Sollie onder andere over de ervaringen met de cloudoplossing die OGD aan Nibud biedt, namens Microsoft vertelt Jan Depping over veilig werken met General Data Protection Regulation (GDPR) en specialisten van OGD spreken hun visie uit over de toekomstige werkplek en de migratie naar de cloud.

En u? U kunt uw cloudvraagstuk voorleggen aan de specialisten van OGD. Zowel tijdens als na de sessie is er ruim de gelegenheid uw cloudvragen te stellen aan de sprekers.Kennissessie: optimaal werken in de cloud

U kunt zich inschrijven voor dit evenement via bovenstaande button. Op deze pagina leest u ook meer over de achtergrond en het programma van de bijeenkomst.


Dit evenement wordt verzorgd door OGD ict-diensten, Innovation Partner van Outsourcing Hub. De Innovation Partners leveren een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het onafhankelijke matching platform. In totaal nemen negen Innovation Partners zitting in een advisory board, vanuit waar zij hun kennis en ervaring inbrengen. De Innovation Partners rouleren op jaarlijkse basis.

2017-08-15T17:24:47+00:00 13 juni 2017|