KNVI onderzoekt samenwerking met Outsourcing Hub

Bij de verbreding van Outsourcing Hub in de vorm van iSourcing Hub, hoort ook dat we verkennen hoe ons systeem waarde kan toevoegen voor nieuwe doelgroepen, waaronder branche- en kennisverenigingen. Een goed voorbeeld is de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI), waarmee we een nadere samenwerking onderzoeken. En dat levert per direct leuke kansen op voor KNVI-leden!

Leden van KNVI kunnen een account aanvragen en in eerste instantie – bij wijze van proef – krijgt een beperkt aantal leden op aanvraag een gratis upgrade. Daarmee kunnen zij alle functionaliteiten van het systeem gebruiken.

Dat geeft onder andere de mogelijkheid om de uitgebreide search te doen waarbij matches real-time worden getoond en gerangschikt, en waarna deze leveranciers met één druk op de knop (al dan niet anoniem) benaderd kunnen worden om interesse/beschikbaarheid te polsen en om open vragen te stellen. Ook alle nieuwe functionaliteiten die via iSourcing Hub beschikbaar komen kunnen door deze KNVI-leden gratis ingezet worden.

Kennis- & netwerksessies

Verder zijn KNVI-leden natuurlijk welkom op de evenementen die we met regelmaat organiseren. Vaak gaat het om kleinschalige sessies met 1 IT-dienstverlener, zodat klanten en adviseurs op een prettige, informele manier kennis kunnen maken met deze leverancier, en ook onderling met elkaar kunnen netwerken.

Op donderdag 29 november is dat bijvoorbeeld een kennis-/netwerksessie rondom de digitale transformatie van de Tour de France in samenwerking met Dimension Data, waar daarnaast gastspreker ASML een client case rondom de XLA presenteert. Meer info + aanmelden

Gedurende het jaar zullen we actief de ervaringen delen en bespreken hoe de samenwerking naar de toekomst verder invulling kan krijgen. Vanuit de Hub zullen we regelmatig bijeenkomsten van KNVI bezoeken. Heb je vragen of ideeën, of wil je een live demo van het systeem, neem dan contact op. We plannen graag een webinar voor KNVI leden in!

2018-11-21T18:37:46+00:00 18 november 2018|