Kennis- & Netwerksessie: Evolutie van de Werkplek (Host: Fujitsu)

Op woensdag 7 maart organiseren we in samenwerking met Fujitsu (Innovation Partner 2017) een interactieve kennis- en netwerksessie over de Evolutie van de Werkplek. Dit event is gratis toegankelijk en exclusief voor Sourcing Advisors.

Fujitsu Evolutie van de WerkplekGevoelsmatig zitten we misschien nog wel middenin de derde industriële revolutie: die van de computers, communicatie en globalisatie. Oh, what a time to be alive! Maar wie denkt dat we met deze revolutie nog wel even vooruit kunnen, heeft het mis. De vierde industriële revolutie staat voor de deur!

Nadat de laatste twee decennia onze manier van werken enorm veranderd is, zijn er opnieuw duidelijke trends zichtbaar die van grote invloed zullen zijn op de maatschappij, organisaties en onze manier van werken. Fujitsu neemt je graag mee in wat dit voor jou als Sourcing Advisor betekent, hoe je daar op in kunt spelen en wat het je kan brengen.

Wist je bijvoorbeeld dat…

  • In 2025 de helft van de mensen als freelancer werkt?
  • In 2025 meer dan drie kwart van de mensen niet in een traditionele kantooromgeving werkt, maar wél toegang tot bedrijfsdata nodig heeft?
  • In 2025 de meerderheid van de vergaderingen in VR zal plaatsvinden, en dat kunstmatige intelligentie onderdeel is van het dagelijks leven?

Dat zijn niet alleen grote veranderingen in de werkdag van medewerkers (en zelfstandige ‘collega’s’), maar ook voor de betrokken organisaties. De werker van de toekomst werkt steeds virtueler en vraagt ook om virtuele ondersteuning. Hoe kunnen organisaties en netwerken dit aanpakken?

We nemen je graag mee in de Evolutie van de Werkplek in de kennis- en netwerksessie van woensdag 7 maart. Fujitsu deelt haar kennis en ervaring rond dit thema en Port of Rotterdam zal vanuit klantzijde de praktijk belichten. Een unieke kans op een kijkje in de keuken bij Fujitsu!

Deze kennissessie staat garant voor een informele sfeer, mooi buiten de files om en met voldoende gelegenheid om te netwerken. Het belooft een inspirerend event te worden, met volop mogelijkheid om eigen vragen voor te leggen aan de aanwezige experts van Fujitsu en Outsourcing Hub.

De agenda:

16:00       Ontvangst met mogelijkheid tot netwerken
16:30       Welkom door Frits-Jan Groenewold (Head of Pre-Sales Fujitsu Nederland)
16:40       De Evolutie van de Werkplek door Ivar Fennema (Offerings Manager Fujitsu EMEIA)
17:15       Nieuwe digitale werkplek Havenbedrijf Rotterdam door Dennis Muys (Program Manager)
17:40       Pauze met mogelijkheid tot netwerken
18:05       Interactieve discussie onder leiding van Henk Pater (CEO / Founder Outsourcing Hub)
18:30       Walking dinner met mogelijkheid tot netwerken
19:30       Afronding

De locatie:

Fujitsu Experience Center The Bridge, Het Kwadrant 1, 3606 AZ Maarssen (toon op Google Maps)

Let op: dit event is exclusief voor Sourcing Advisors.


Dit evenement wordt georganiseerd door Outsourcing Hub in samenwerking met Fujitsu, Innovation Partner 2017 van Outsourcing Hub. Speciaal voor TPA’s organiseert Outsourcing Hub een partner-event met steeds een andere Innovation Partner, gericht op het delen en concreet maken van kennis en ervaring op gebied van outsourcing. De Innovation Partners leveren daarnaast een proactieve bijdrage aan de ontwikkeling van het onafhankelijke matching platform. In totaal nemen negen Innovation Partners zitting in een advisory board, vanuit waar zij hun kennis en ervaring inbrengen. De Innovation Partners rouleren op jaarlijkse basis.

2018-01-30T14:32:33+00:00 24 januari 2018|