Outsourcing Hub en cloudscanner gaan samenwerking aan

Samenwerking Outsourcing Hub en cloudscannerOutsourcing Hub, het onafhankelijk matchingplatform voor IT outsourcing en cloudscanner, de eerste grote cloudvergelijker op de Nederlandse markt, maken vandaag bekend dat ze een samenwerkingsverband aangaan. Cloudscanner en Outsourcing Hub vullen elkaar aan waar mogelijk, maar blijven onafhankelijk van elkaar opereren.

De twee platformen complementeren elkaars dienstverlening. Zo richt Outsourcing Hub zich meer op het maken van de juiste partnermatch en is cloudscanner juist gespecialiseerd in het aanbod van clouddiensten. Henk Pater, founder en directeur van Outsourcing Hub: “cloudscanner heeft als missie om –  net als Outsourcing Hub – vraag en aanbod op een moderne, slimme en effectieve manier bij elkaar te brengen. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.”

Outsourcing Hub richt zich op een breed spectrum van ICT-diensten en focust zich op de vraag of twee partijen goed bij elkaar passen. En cloudscanner richt zich specifiek op het ‘matchen’ in clouddiensten. Zo kun je aan de hand van eigen criteria gemakkelijk en snel professionele partijen met elkaar vergelijken. Het opvragen van verschillende offertes behoort hiermee tot het verleden. Buiten het kijken en vergelijken heb je een single point of billing. Daarmee bewaakt het platform de continuïteit van IT bedrijvigheid. Zo beheer je met gemak je cloud-omgeving en administratie.

Karel Saurwalt, Managing Director van cloudscanner: “Bedrijven kunnen via cloudscanner snel en gemakkelijk de juiste cloud- en aanverwante diensten (backup, security, werkplekken en verbindingen) vergelijken, selecteren en aankopen. De keuze maken voor de juiste dienstverlening is niet altijd makkelijk, vaak ontstaat hieruit de vraag: ‘welke provider past het best bij mijn bedrijf?’. Outsourcing Hub specialiseert zich in het beantwoorden van deze vraag en vult ons hier goed aan.”

Henk Pater: “Wij zijn als Outsourcing Hub vooral een matchmaker en dus niet betrokken bij het daadwerkelijke offertetraject en alles wat hierna volgt. Maar het komt voor dat een klant enkel op zoek is naar een specifieke clouddienst en dan is die klant er beter bij geholpen om gebruik te maken van cloudscanner. In dit geval verwijzen wij graag door. We streven naar een ecosysteem waar ook andere platformen en relevante bronnen samenkomen en deze koppeling met cloudscanner zorgt over en weer voor synergie.”

2017-07-13T11:24:40+00:00 13 juli 2017|