Outsourcing Hub haalt groeikapitaal op

Eerste investeringsronde succesvol afgerond

Outsourcing Hub, het platform voor ICT-outsourcing matching en selectie, maakt vandaag bekend dat het een investering heeft gekregen om het platform nog sneller te kunnen uitbouwen. Het nu vrijgekomen kapitaal zal met name gebruikt worden voor softwareontwikkeling, sales en business development.

CEO/Founder Henk Pater (zittend) en de Co-Founders van Outsourcing Hub

CEO/Founder Henk Pater (zittend) en de Co-Founders van Outsourcing Hub

Henk Pater, CEO/Founder van Outsourcing Hub is blij met de kapitaalinjectie van de investeerders. “Tot nu toe hebben we alles op eigen kracht gedaan en zijn we de eerste anderhalf jaar sinds de oprichting prima doorgekomen, als lean start-up. Zo zijn we gegroeid van 36 naar ruim 80 aangesloten IT Service Providers, wordt het platform voor steeds meer outsourcingtrajecten ingezet en maken tientallen Sourcing Adviseurs al gebruik van de Hub. Maar nu is het tijd om de turbo aan te gaan zetten.”

Outsourcing Hub is namelijk klaar voor de volgende fase. Pater: “Om nog sneller te groeien en nog meer bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het vinden van de best passende ICT-partijen, hebben we simpelweg geld nodig. We zijn dus erg blij met deze investering.”

Het grootste deel van de investering zal worden gebruikt voor softwareontwikkeling van het platform, daarnaast wordt ook het budget voor Sales en Business Development verder uitgebreid.

“Nu is het tijd om de turbo aan te gaan zetten”

Henk Pater: “We hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat Outsourcing Hub een behoefte opvult van zowel providers, alsook uitbesteders en hun adviseurs. De focus ligt nu op verdere groei en we analyseren diverse groeistrategieën. Eerst in Nederland, maar samen met de investeerders zijn we ook al naar de volgende stappen aan het kijken.”

De investeerders, die op de achtergrond wensen te blijven, hebben jarenlange ervaring in de ICT-wereld en werken vaak samen. In deze eerste investeringsronde verwerven ze een aandelenpakket van 10% in de B.V. Over de hoogte van de investering worden geen mededelingen gedaan.

2019-05-28T15:26:11+00:00 1 september 2016|