Wat is Outsourcing Hub 2017-09-13T17:31:16+00:00

Wat is Outsourcing Hub

Outsourcing Hub is de ontbrekende link tussen uitbesteders, ICT Service Providers en hun Third Party Advisors als het gaat om het selectieproces bij ICT-outsourcing. Outsourcing Hub is het eerste en enige onafhankelijke, online matchingplatform voor ICT outsourcing, dat het risico op mismatches én het missen van goede matches minimaliseert, terwijl de benodigde effort en kosten van het selectieproces voor alle betrokken partijen omlaag gaan.

Met een vollediger en actueel overzicht van alle providers, die zelf hun gegevens bijhouden, kan het systeem van Outsourcing Hub via slimme search- & matchcriteria razendsnel uitbesteders en providers aan elkaar koppelen. Providerdata wordt pas zichtbaar voor een klant als er sprake is van een match. Sommige criteria zullen nooit zichtbaar worden, zodat het mogelijk is om op basis van vertrouwelijke informatie van zowel de uitbesteder als de provider veel accurater te matchen. Deze aanpak maakt het ook mogelijk om al in een eerder stadium het systeem in te zetten om het selectieproces beter voor te bereiden. En om bijvoorbeeld via online interactie bij providers extra informatie op te vragen, of juist om ‘offline’ de interactie op te zoeken en de kans op een relatie in een eerder stadium te onderzoeken.

Onze missie

Het onderliggende principe is simpel: betere matches leiden tot betere outsourcingdeals en contracten en een betere start van de relatie. Onze missie is om via een slimmer leveranciersselectieproces IT-outsourcing significant en structureel te verbeteren. Outsourcing Hub heeft een faciliterende rol en brengt partijen bij elkaar. Zo werken we samen met de providers (de elk jaar roulerende Innovation Partners in het bijzonder) aan een door de markt gedragen framework met steeds betere criteria.

Ook delen we samen met onze Knowledge Partners kennis die via het framework/systeem beschikbaar wordt voor klanten. Outsourcing Hub is tot slot ook het perfecte hulpmiddel voor Sourcing Advisory Firms en zelfstandige (ZZP) Adviseurs, om ook hun klanten beter te kunnen helpen.

Wilt u meer weten of ook deelnemen, neem dan contact met ons op.