ACC ICT 2017-09-22T14:22:10+00:00

Project Description

ACC ICT is Participant Partner van Outsourcing Hub

ACC-ICT

Specialist in IT-continuïteit

ACC ICT host als specialist in IT-continuïteit bedrijfskritische applicaties voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun kernapplicaties.

Voor ons bestaat IT-continuïteit uit drie deelgebieden: 
Sinds 1977 bedienen wij onze opdrachtgevers, onafhankelijk van derden. Samenwerkingen van vijftien jaar en KTO-beoordelingen van een negen zijn geen uitzondering. Daar zijn wij trots op.

ACC ICT is een in Nieuwegein gevestigde, volledig zelfstandige IT-dienstverlener en specialist in IT-continuïteit

Van 1977 tot 2017

ACC ICT BV werd in 1977 in Utrecht opgericht, onder de naam Accent Computer BV. In de eerste jaren lag onze focus op het verhuren van computersystemen en rond de eeuwwisseling specialiseerden wij ons in het beheren van complexe IT-infrastructuren. In 2002 werd hosting aan onze dienstverlening toegevoegd 

In 2005 werd de naam omgedoopt tot ACC ICT Support & Consultancy en sinds 2013 varen wij onder de vlag van ACC ICT(BV). In 2017 viert ACC ICT het veertigjarig jubileum. 

Dankzij onze historie bouwen we op een schat aan ervaring en dat merken onze opdrachtgevers direct. Met vele van hen groeien we door in langdurige samenwerkingen. Vijftien jaar (of zelfs meer) is geen uitzondering. Wij werken veel samen met softwareontwikkelaars, online dienstenaanbieders en technisch georiënteerde organisaties.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers