Accenture 2019-05-27T19:21:46+00:00

Project Description

Accenture is Participant Partner van Outsourcing Hub

Accenture

High Performance. Delivered.

Accenture is een wereldwijd professional services bedrijf met een compleet aanbod diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operations. Met ongekende ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meer dan 40 marktsectoren en voor alle bedrijfsfuncties is Accenture actief op het snijvlak van business en technologie. Deze activiteiten worden ondersteund door het grootste wereldwijde delivery-netwerk. Het uitgebreide aanbod van Accenture stelt klanten in staat hun prestaties continu te verbeteren en duurzame waarde voor aandeelhouders te creëren. Met ongeveer 411.000 mensen die klanten in ruim 120 landen ondersteunen, is Accenture aanjager van de innovaties die nodig zijn om manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren.

Op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operations biedt Accenture verschillende oplossingen en diensten.

Strategy geeft vorm aan de toekomst van onze klant door diep zakelijk inzicht te combineren met begrip van hoe technologie de industrieën en business models beïnvloeden. Accenture opereert op het kruispunt van business en technologie. Door kennis op het gebied van business, technologie, operations en functionele strategie met elkaar te verbinden, helpt Accenture klanten om een strategie te ontwikkelen die specifiek op de industrie is aangepast. Het resultaat is transformatie binnen de gehele organisatie.

Consulting bestaat uit de mensen die opereren binnen de vijf verschillende groepen: Communications, Media & Technology, Financial Services, Health & Public Service, Products and Resources. De consultants van Accenture zijn experts helpen leidende organisaties transformeren. Accenture Consulting brengt het beste van Accenture samen vanuit de gehele organisatie en heeft de verantwoordelijkheid voor het realiseren en onderhouden van langdurige relaties met onze klanten.

Digital combineert Accenture’s expertise op het gebied van digital marketing, analytics en mobility. Zo helpt Accenture klanten de kracht van digital in te zetten om hun organisaties te transformeren. Door digitale technologie te gebruiken ontstaan meer betekenisvolle en relevante customer experiences voor alle kanalen en segmenten. Daarnaast kan digitale technologie ingezet worden om nieuwe producten en business models te creëren en kan het ingezet worden om interne operations te optimaliseren.

Technology gebruikt de kracht van technologie om innovatie voort te stuwen, moderne oplossingen aan te leveren en productiviteit te verhogen. Technology is opgedeeld in twee speelvelden: Technology Delivery en Technology Innovation & Ecosystem.

Operations omvat: business process outsourcing, infrastructure consulting, infrastructure outsourcing en security- en cloud services. De Operations praktijk van Accenture transformeert, bouwt en bedient de IT infrastructuur en business processen namens de klanten. Zo wordt de productiviteit en performance verbeterd.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers