Acknowledge 2017-10-24T15:16:26+00:00

Project Description

Acknowledge is Participant Partner van Outsourcing Hub

Acknowledge

Acknowledge, passie voor uw resultaat

We geloven dat mensen meer plezier beleven door de inzet van de juiste technologie en innovatie. Wij zijn al ruim 20 jaar een landelijk opererende ICT dienstverlener met regionale focus. 

Acknowledge is vanuit een technische IT bedrijf gegroeid naar een onafhankelijke allround ICT organisatie met het hoofdkantoor in Waalre en nevenvestigingen in Goes en Hoogeveen. De afgelopen jaren richtten we ons op de doelstelling vanuit een onafhankelijke positie een professionele ICT dienstverlener te zijn om toepassingen, optimale werking en continuïteit van ICT  te waarborgen. Door een open, eerlijke en persoonlijke aanpak hebben klanten de relatie met Acknowledge ervaren als prettig, ter zake kundig en betrouwbaar. Deze continuïteit in bedrijfsvoering heeft derhalve gezorgd voor zeer duurzame relaties met klanten en partners.

Onze missie is: “Wij willen organisaties doeltreffender maken. Acknowledge verbetert de kwaliteit van leven door inzet van een gecombineerd aanbod van vooruitstrevende technologie, slimme diensten en krachtige oplossingen. Door deze combinatie verbeteren en versimpelen we de dagelijkse activiteiten van mensen en organisaties.” 

Onze missie vertaalt zich in een sterk portfolio aan diensten, oplossingen en technologie op het gebied van informatiemanagement en ICT. Veel organisaties kennen grote uitdagingen op het gebied van ICT en technologie. Door ons uitgebreide portfolio zijn we een full service partner voor u en zorgen we ervoor dat u de grip op de markt en omgeving verstevigen. 

Met ruim 250 gekwalificeerde medewerkers, verdeeld over meerdere disciplines, ondersteunen wij u integraal op ICT gebied. Door onze drie business lines ICT Solutions, Service Solutions en Business Solutions gecombineerd in te zetten optimaliseren wij uw ICT vanaf de infrastructuur tot aan uw (e-)business. 

Wij zorgen ervoor dat: 
  • Uw dagelijkse bezigheden vereenvoudigd worden
  • Uw ICT en kosten beheersbaar worden
  • Uw bedrijfsprestaties verbeteren

Onze activiteiten richten zich sterk op onze passie voor uw resultaat: zeer klantgericht, persoonlijk en duidelijk toegespitst op uw behoeften. We kijken niet alleen naar techniek maar ook naar processen, middelen, uw clienten en de medewerker(s) zelf. We stellen ons hierbij de volgende vragen:
  • In welke mate ondersteunen diensten en/of oplossingen de primaire activiteiten van onze klanten? 
  • Hoe draagt dat bij aan een verbetering of vereenvoudiging van de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers? 
  • Hoe krijgt uw organisatie door strategische inzet van technologie meer grip op de markt?
Hiermee onderscheiden wij ons van de traditionele hardware- en dienstenleveranciers.

In de toekomst gaan we vanuit onze specialistische teams een nog intensievere integratie bewerkstelligen tussen informatietechnologie en bedrijfsapplicaties. Doordat wij binnen onze organisatie naast ICT ook bedrijfseconomische, marketing, e-business kennis hebben, kunnen we vanuit deze multidisciplinaire aanpak, gewenste innovaties praktisch implementeren.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

  

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers