Ambrero 2018-10-26T12:27:52+00:00

Project Description

ACC ICT is Participant Partner van Outsourcing Hub

Ambrero

Software op maat

Ambrero ontwikkelt toekomstgerichte oplossingen voor bedrijven die het verschil willen maken. We creëren nieuwe mogelijkheden en helpen onze klanten daarmee een stap vooruit te maken. Vakmanschap en innovatie zijn onze kernwaarden: op basis van onze inzet, kennis en ervaring ontwikkelen we technisch hoogstaande en gebruikersgerichte software op maat. Bij Ambrero willen wij mensen het leven makkelijker maken. Daarom ontwikkelen wij graag software die past als een handschoen: het moet zo gebruiksvriendelijk zijn, dat mensen niet doorhebben hoe complex de processen erachter zijn.

Sinds 2005 hebben wij een schat aan ervaring opgedaan met complexe opdrachten. Groot en klein. Bij bedrijven als Ziggo, Malmberg, Gatso en verschillende zorginstellingen werken mensen elke dag met onze maatwerksoftware. En met plezier. Want grote hoeveelheden data weten wij zo te structureren, dat we die eenvoudig presenteren. Als softwarebedrijf zoeken we telkens naar de volgende stap. Vooruitgang door vakmanschap noemen we dat.

Met Ambrero haal je een softwarebedrijf in huis dat met een kritische en analytische blik op zoek gaat naar de beste manier om je doelstellingen te bereiken. We combineren inventarisatie- en advieswerkzaamheden met de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Onze ambitie is om je organisatie een stap vooruit te brengen. Processen optimaliseren, of nieuwe mogelijkheden creëren. Software die zichzelf bewijst, dat is wat ons drijft.

Ambrero is opgericht in 2005 en met 20 FTE, waarvan het merendeel gecertificeerde ontwikkelaars zijn, bedienen wij vanuit Alkmaar onze klanten.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Links

Website

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers