Arvato 2017-10-24T15:21:03+00:00

Project Description

Arvato is Innovation Partner van Outsourcing Hub

Arvato

Arvato Systems - Empowering Digital Leaders

Arvato (> 70.000 mensen) een wereldwijde business process outsourcing (BPO) service provider en 100% dochter van Bertelsmann. Bertelsmann (>116.000 mensen) is in meer dan 50 landen vertegenwoordigd. Als onderdeel van Arvato is Arvato Systems een moderne system integrator met een sterke focus op ‘Digital Transformation’. We maken gebruiken van het technologische talent en expertise van meer dan 3.000 medewerkers in meer dan 25 landen wereldwijd.

Arvato Systems helpt en ondersteunt zijn klanten door het leveren van outsourcing van toekomstvaste (cloud) infrastructuren en applicatieve dienstverlening en BPO. Voor onze infrastructurele dienstverlening gebruiken wij onze eigen hoogwaardige datacenters waarmee wij onze klanten innovatieve en flexibele dienstverlening aanbieden. Applicatieve dienstverlening leveren wij in Nederland in de vorm van eigen ontwikkelde standaard software voor onze deelmarkten. Wij gebruiken technologieën van Microsoft, Oracle en SAP. Onze marktexpertise hebben wij onder andere in; utilities, health-care, fast moving consumer goods (FMCG), media en de publieke sector.

Arvato (>70.000 mensen) is een 100% dochter van Bertelsmann en levert wereldwijde business process outsourcing (BPO) services. Bertelsmann (>116.000 mensen) is een media, services en opleidingsinstituut en opereert in ongeveer 50 landen wereldwijd. Arvato ondersteunt B2B klanten in diverse sectoren met een gevarieerd aanbod van services waaronder data management, customer services, customer relations services, supply chain management, digitale distributie, financiële services, standaard en maatwerk IT services. 

Arvato Systems is onderdeel van Arvato en is een moderne system integrator met een sterke focus op ‘Digital Transformation’. We maken gebruiken van het technologische talent en expertise van meer dan 3.000 medewerkers in meer dan 25 landen wereldwijd. Arvato Systems helpt en ondersteunt zijn klanten door het leveren van outsourcing van toekomstvaste (cloud) infrastructuren en applicatieve dienstverlening. Voor onze infrastructurele dienstverlening gebruiken wij onze eigen hoogwaardige datacenters waarmee wij onze klanten innovatieve en flexibele dienstverlening aanbieden. Applicatieve dienstverlening leveren wij in Nederland in de vorm van eigen ontwikkelde standaard software voor onze deelmarkten. Wij gebruiken technologieën van Microsoft, Oracle en SAP. Onze marktexpertise hebben wij onder andere in; utilities, health-care, fast moving consumer goods (FMCG), media en de publieke sector.

Wij hebben ‘customer intimacy’ als belangrijk uitgangspunt richting de benadering van onze klanten. Onze klanten ervaren ons als betrouwbaar en flexibel in onze dienstverlening als ook dat wij waarde hechten aan een goed partnership. Om partnership vorm te geven denken wij graag meer in contact, dan in contract!

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers