BDO 2018-08-13T16:32:47+00:00

Project Description

BDO

BDO Consultants is een van de grootste adviesorganisaties van Nederland. Vanuit onze roots als accountants hebben wij onafhankelijkheid en objectiviteit hoog in het vaandel staan. Op basis hiervan begeleiden wij onze klanten in het maken van de juiste beslissingen in de vaak complexe IT-vraagstukken.

Binnen het team van BDO consultants hebben we een breed spectrum aan expertisegebieden voor handen. Dit varieert van organisatieadvies (change, lean, HRM, financieel management) tot juridische advies en uiteraard IT expertise.

We opereren vanuit de overtuiging dat IT vraagstukken nooit op zichzelf staan en dat er vaak vanuit een bredere context gekeken moet worden naar de organisatie en haar ambities. De uitdaging hierbij is om de IT processen aan te laten sluiten bij de snel veranderende wensen van de business.Vanuit onze MKB achtergrond zijn we gewend om vooral pragmatisch te blijven werken. Van BDO ontvangt u geen dikke wollige rapporten met academische wijsheden maar gerichte adviezen waar u echt iets aan heeft.

Persoonlijk, pragmatisch, professioneel en vol passie!

Voor meer informatie over BDO: www.bdo.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken