Centric 2018-05-24T11:27:09+00:00

Project Description

Centric is Participant Partner van Outsourcing Hub

Centric

connect.engage.succeed

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners. Centric heeft 4.300 medewerkers en een EBIT van 27,5 miljoen euro bij een omzet van 467,8 miljoen euro. 

In onze digitale samenleving transformeert uw organisatie. De digitale transformatie biedt kansen voor het vergroten van uw efficiëntie en onderscheidend vermogen. Uw organisatie wil voortdurend innoveren en vraagt daarbij om toekomstbestendige IT.
Optimale ondersteuning van bedrijfsprocessen leidt immers tot nieuwe strategische kansen. Met minimaal risico en maximale flexibiliteit, service en vrijheid voor uw gebruikers. Centric maakt het mogelijk door u de zorg voor IT volledig uit handen te nemen. 
We spelen in op kansen en risico’s die ontwikkelingen in IT uw organisatie bieden. Aan de basis staan innovatieve hybride cloudoplossingen en toonaangevende gebruikersondersteuning. Grote en kleine organisaties gebruiken onze services en vertrouwen al jarenlang op onze experts. We bieden IT-services die met de economisch beste invulling zorgen voor maximale gebruikerstevredenheid.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Links

Centric.eu

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers