Cyso 2017-12-21T13:10:17+00:00

Project Description

Cyso is Participant Partner van Outsourcing Hub

Cyso

We are hosting

Wie wij zijn
Cyso is een dynamische managed hosting provider waarbij kwaliteit, service en technische kennis hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over ons eigen netwerk en cloud platformen op basis van VMware en OpenStack.

Wat wij doen
Cyso helpt organisaties hun succes te behalen door websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24×7 online te houden. Wij leveren sinds 1997 betrouwbare en veilige maatwerkoplossingen voor hosting en het beheer daarvan.

Onze Kernwaarden
Cyso heeft een aantal kernwaarden die de brug vormen tussen de organisatie, haar klanten en haar medewerkers. Deze kernwaarden zijn verankerd in onze organisatie en geven aan waar wij voor staan. Ze komen tot uiting in alles wat we doen. Dit is dus ook wat klanten van ons kunnen verwachten.

Kwaliteit
Cyso staat voor kwaliteit. Wij investeren doorlopend in de beste (nieuwe) technieken en gebruiken hoogwaardige producten om onze dienstverlening te bewerkstelligen en de door ons beoogde kwaliteit te waarborgen. Medewerkers van Cyso worden continu getriggerd om zichzelf verder te ontwikkelen, zodat wij onze kennis blijven vergroten en de hoogste kwaliteit kunnen leveren. 

Betrokken
Cyso vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij haar klanten en hun ontwikkeling, om direct op veranderingen in te kunnen spelen en hen nog beter te bedienen met passende service. Deze betrokkenheid uiten we ook naar onze medewerkers. Zo wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Gemotiveerde medewerkers leveren namelijk beter werk en dus een beter resultaat voor de klant.

Betrouwbaar
Bij ons staan veiligheid en bescherming van uw data en online platformen hoog in het vaandel. Wij doen wat we afspreken, want wij vinden dat de relatie met onze klanten gebaseerd moet zijn op vertrouwen. Klanten kunnen ervan uit gaan dat hun online business bij ons in veilige en goede handen is. 

Contact opnemen

Wilt u dat deze IT-provider contact met u opneemt? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers