Datto 2018-11-23T15:03:28+00:00

Project Description

Datto is Participant Partner van Outsourcing Hub

Datto

The world's leading provider of MSP-delivered IT solutions

Datto heeft een 100% focus op IT dienstverleners en Managed Service Providers en levert daarom niet aan eindgebruikers en bedrijven. Wij maken het leveren van IT-diensten eenvoudiger en efficiënter door geïntegreerde software oplossingen die los of als onderdeel van een managed services propositie kunnen worden uitgeleverd. Wat onze oplossingen kenmerkt, is een grote eenvoud in uitleveren en beheren.

Wij leveren verschillende oplossingen om IT dienstverleners en Managed Service Providers te helpen om diensten uit te leveren en te ondersteunen.

Autotask PSA Business Software
Business software waarmee verkoop, crm, ticketing, contract management, service management, rapportage en facturatie kunnen worden uitgevoerd, op basis van slimme workflows. Standaard diepgaande integratie met onze andere producten.

Datto Continuity en Disaster Recovery
Onze range voor het snel een eenvoudig uit kunnen leveren van Business Continuity en Disaster Recovery oplossingen. In hoge mate geautomatiseerd, instant virtualisatie op de appliance zorgt voor voorkomen van downtime en dataverlies. Datto Saas Protection is een toevoeging voor Office 365, G-Suite en Salesforce wat de beperkingen van die oplossingen op gebied van het veiligstellen en terugzetten van belangrijke data wegneemt.

Datto RMM
Endpoint management, waarmee monitoring, remote beheer, ondersteuning en rapportage kan worden geleverd op werkplekken, servers, netwerkapparatuur en randapparatuur. Volledig geïntegreerd met onze Autotask PSA business software.

Datto Networking
Appliances, switches en acces points, speciaal ontwikkeld voor IT dienstverleners en Managed Service Providers.


Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Links

Datto

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers