DBNetwerken 2016-10-21T18:51:06+00:00

Project Description

DBNetwerken

DBNetwerken

Twijfelt u over het goed functioneren van uw huidige ICT-omgeving? Denkt u aan uitbesteden, maar ziet u door de bomen het bos niet meer. Heeft u een offerte gekregen van uw ICT-leverancier, maar twijfelt u of de oplossing passend is? Of wilt u gewoon eens worden bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen binnen de ICT-branche die relevant zijn voor uw organisatie?

De adviseurs van DBNetwerken hebben jarenlange ervaring in de Outsourcingwereld. Zij kunnen u op strategisch, tactisch en operationeel gebied helpen met bijvoorbeeld een sourcingvraagstuk, procesverbetering, of het tijdelijk invullen van rollen in de Governance van uw ICT (regie)organisatie. Daarvoor gebruiken wij indien nodig ook ons uitgebreide netwerk van ICT-professionals en advies- en kennispartners.

DBNetwerken richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Juist deze sector heeft behoefte aan duidelijkheid. Onze adviseurs komen niet met dikke rapporten, maar zijn professionals die met pragmatische ICT-adviezen komen, passend bij uw eigen onderneming. Daarbij gebruiken wij Outsourcing Hub om op zo efficiënt mogelijke wijze uw vraagstuk te kunnen beantwoorden.

Meer informatie: www.dbnetwerken.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken