Detron ICT Groep 2017-12-08T13:42:36+00:00

Project Description

Detron ICT Groep is Participant Partner van Outsourcing Hub

Detron

De snelle ontwikkeling van ICT-mogelijkheden op de werkplek, thuis en onderweg, waarbij een gebruiker altijd online is, verandert de manier waarop wij werken en communiceren. ICT is nog steeds de smeerolie van iedere organisatie, die altijd mee moet bewegen met de ontwikkelingen in een sterk veranderende markt en ook de organisatie zelf. 

Detron hanteert de filosofie ‘’ICT zonder zorgen’’:

  • ICT die met de business meegroeit; 
  • flexibiliteit en schaalbaarheid; 
  • kwaliteit en continuïteit met minimale verstoringen; 
  • snelle en gecontroleerde changes en incidenten; 
  • voorspelbare, transparante en variabele kosten; 
  • één aanspreekpunt; 
  • bewezen expertise in de markt. 

Om dit te waarborgen en waar te maken hebben wij ons portfolio ingericht op End-user management, waarbij de nadruk ligt op de gebruiker en de support. Daarnaast op Cloud en infra management, waarbij we ons nadrukkelijker concentreren op de infrastructuur en de dienstverlening daaromheen. 

Detron Cloudfilosofie Cloud computing is het via een netwerk – vaak het internet –beschikbaar stellen van hardware, software, diensten en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het stopcontact, zonder hiervoor fors te hoeven investeren. Op een schaalbare infrastructuur kan bv. server- en/of storage capaciteit worden afgestemd op de daadwerkelijke behoeftes van uw organisatie en omdat de Cloud infrastructuur 24x7 beschikbaar staat kan uw organisatie ook razendsnel de beschikking krijgen over nieuwe ICT-diensten zoals bijvoorbeeld Back-up, bepaalde Securitydiensten zoals Authenticatie of zelfs een complete Uitwijk omgeving. 

Op het eerste gezicht een perfecte oplossing om continuïteit, beschikbaarheid en flexibiliteit te garanderen. In de praktijk blijkt echter dat veel organisaties toch nog gebruik (moeten) maken van bepaalde “legacy” applicaties of om juridische (Compliance) reden een deel van hun infrastructuur nog in een eigen computerruimte moeten hebben, dan wel hun data per se in Nederland moeten/willen hebben, hier kan een hybride Cloud oplossing weer een passend antwoord op zijn. 
Cloud omgevingen vereenvoudigen en versnellen het leveren van zakelijke toepassingen, verkorten de “time to market”, en zorgen er tevens voor dat er een financiële verschuiving plaatsvindt van Capex naar Opex zodat bedrijven hun geld beschikbaar kunnen houden voor haar core activiteiten en vaak is dat niet het faciliteren van ICT-diensten. 

De Cloud is het antwoord op veel en lijkt steeds meer het antwoord te worden op bijna alles maar “One size doesn’t fit all” en dat is waar Detron uitstekend in kan adviseren, Public, Private, Hybride Cloud, On-Premise of de combinatie, Detron heeft een antwoord! 

Detron Cloud Services past dan ook uitstekend in het hedendaagse zaken doen, dat gekenmerkt wordt door fluctuerende marktomstandigheden, waar snelheid in handelen/beschikbaarheid van (nieuwe) ICT-diensten van steeds groter belang wordt en waar de regie steeds vaker een gedeelde rol gaat worden of zelfs geheel uit handen wordt gegeven zodat u de focus kunt hebben op uw bedrijfsactiviteiten en wij er zorg voor dragen dat uw ICT 24x7 beschikbaar is. 

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers