Dimension Data 2018-01-02T12:02:49+00:00

Project Description

Dimension Data is Innovation Partner van Outsourcing Hub

Dimension Data

Accelerate your digital business

Dimension Data maakt gebruik van de kracht van technologie om organisaties te helpen grootse dingen te bereiken in dit digitale tijdperk. 

Als lid van de NTT Group accelereren we de ambities van onze klanten met digital infrastructures, hybrid cloud, digital workplace en cybersecurity. Met een omzet van 8 miljard dollar en kantoren in 47 landen en 28.000 medewerkers leveren wij diensten daar waar onze klanten gevestigd zijn, in elk stadium van hun technology journey. 

Wij zijn trots op onze rol als Official Technology Partner of Amaury Sport Organisation, organisator van de Tour de France, en naamgevend partner van het wielrenteam Team Dimension Data voor Qhubeka. In Nederland ontzorgen wij onze klanten met  behulp van 350 hoogopgeleide medewerkers. We opereren in Nederland vanuit twee kantoren in Barneveld en Den Haag.

Dimension Data helpt uw bedrijfsmodel flexibeler te maken door managed services en IT-outsourcingservices te leveren die de digitale infrastructuur, hybrid IT en cloudservices, werkplek productivity en het contactcenter(customer experience) omvatten. 

We hebben uitgebreide technische expertise op een breed aantal technische gebieden en bieden een brede geografische dekking over de hele wereld. 

Dankzij ons service delivery-platform en onze gestandaardiseerde, op ITIL gebaseerde processen, procedures en werkinstructies leveren we multi-country en multi-vendor services, en voegen we services over de hele wereld consistent samen. Overal waar u met ons transacties uitvoert, zult u dezelfde ervaring hebben en telkens profiteren van dezelfde bedrijfsresultaten. 

We bestrijken de volgende gebieden: 
  • Hybrid IT: Dit omvat de on-premise datacenter infrastructuur, gecombineerd met private cloud, public cloud en hybrid cloud diensten, beheerd via een centraal management platform.
  • Digital Workplace: dit omvat managed services offerings ten behoeve van workplace productiviteit op het gebied van collaboration, end-user productivity en mobility.
  • Cyber Security: omvat de dynamische en harde perimeter. Het omvat vulnerability management, risicomanagement, threat intelligence (informatie over bedreigingen), managed security-informatie en event management (management van incidenten), operationeel management, compliance management en performance management. 
  • Datanetwerken: dit omvat WAN-connectiviteit, connectiviteit voor campussen en filialen, en draadloze netwerken. 
  • Videoconferencing: omvat alle infrastructuur en netwerkconnectiviteit die nodig is om conferentieservices te leveren. Het omvat ook conciërge- en servicedeskdiensten. 
  • Monitoring en Performance Management: we zorgen voor het toezicht en het performance management van de volledige netwerkervaring. 
  • Carrier Management: we managen uw services en contracten met de dienstverlener, waaronder benchmarken, inkoop, servicemanagement en rapportage 

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers