Ditra Group 2016-10-21T18:51:12+00:00

Project Description

Ditra Group

Ditra is een ervaren strategisch consultancy company gespecialiseerd in het creëren van innovatieve oplossingen waarmee business waarde wordt gecreëerd. Omdat advisering in ons DNA zit profiteren klanten van hoe wij vakkundig en effectief de drie belangrijkste disciplines van de Informatie Technologie samenvoegen: strategie, op feiten gebaseerde gegevens en technologie. We helpen klanten in de Benelux vanuit onze kantoren in België en Nederland. We werken voor een grote variëteit aan klanten en sectoren, zowel profit als non-profit.
IT verandert snel en wordt steeds specialistischer, gedreven door de groeiende populariteit van nieuwe technologieën zoals cloud en low-code platforms. Door grotere specialisaties wordt vaker uitgeweken naar meerdere leveranciers. Door grotere spreiding ontstaan kleinere contracten. De looptijd van sourcing overeenkomsten past zich aan en neemt af, zodat klanten flexibeler en wendbaarder kunnen zijn. Dit alles vereist een straight forward leveranciers selectieproces waar nodig doorspekt met technische expertise.
Ditra werkt samen met de Outsourcing Hub om het selectieproces te versnellen en selectiekosten te reduceren terwijl gelijktijdig de kwaliteit van het resultaat toeneemt: zo selecteren we de beste kandidaat tegen optimale kosten.

Benieuwd? Neem contact op: www.ditragroup.com

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken