DiVetro 2016-10-21T18:51:06+00:00

Project Description

DiVetro

DiVetro

DiVetro is een onafhankelijk strategisch adviesbureau. Wij beantwoorden en implementeren IT-gerelateerde vraagstukken op het gebied van Analyse, Sourcing en Management. Wij werken vooral op projecten bij de (semi-)overheid, in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Onze consultants hebben allemaal ruime ervaring op hun vakgebied.

Meer dan tien jaar geleden zijn we opgericht met de ambitie om het vakgebied ICT-sourcing te professionaliseren. In die periode zagen we met name in de overheid een steeds grotere spanning en juridificering ontstaan in de relatie tussen opdrachtgevers en ICT-opdrachtnemers. Partijen bewogen van elkaar weg, terwijl zij zouden moeten samenwerken om elkaars kracht te gebruiken en gezamenlijke doelstellingen te behalen. Sindsdien hebben we gebouwd aan een filosofie, methodiek en werkwijze om het maximale gezamenlijke resultaat uit samenwerkingsverbanden te halen. Dit heeft geresulteerd in het door DiVetro ontwikkelde Sourcing Framework. We acteren vanuit een positie in het midden, die het mogelijk maakt om tegenstrijdige belangen te overbruggen en doelen te formuleren die voor beide partijen belangrijk zijn te behalen. Ons motto daarbij luidt: “Anders kijken. Meer zien.”

Onze werkwijze is onafhankelijk en transparant. Wij geven concreet en eerlijk advies en we houden datgene wat we doen simpel en begrijpelijk voor alle betrokkenen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen uw strategie, uw doelstellingen en de veranderingen binnen uw organisatie begrijpt en ondersteunt.

Kwaliteit en ondernemerschap staan centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij nemen verantwoordelijkheid, stimuleren dat bij anderen en scheppen zo een omgeving waarin iedereen van elkaar leert en samenwerkt aan een gezamenlijk doel. Hier plukt u als klant de vruchten van.

Meer weten over DiVetro: www.divetro.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken