Eshgro 2019-04-30T17:19:55+00:00

Project Description

Eshgro is Founding Partner van Outsourcing Hub

Eshgro

Al je applicaties, eenvoudig en snel, veilig in de cloud

IT gebruiken met het gemak van online shoppen, de beveiliging van een bank en de kosten van een kop koffie per dag. Zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Dat is wat we belangrijk vinden. Wij zijn Eshgro, een toonaangevende cloud service leverancier. Wij helpen gebruikers en IT-partners om hun IT in te zetten op basis van functionaliteit. Zodat jouw zakelijke doelen centraal staan en jij de cloud kunt gebruiken op jouw manier.

Jouw bedrijf, jouw cloud
Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Dus waarom zou jouw IT dat moeten zijn? Wij vinden het belangrijk dat jij de cloud op jouw manier kunt gebruiken. Dat je toegang hebt tot een betrouwbare cloudomgeving die is afgestemd op jouw business en gebruikers. Dat je moeiteloos elke applicatie of infrastructuur kunt combineren. 
 
Jouw business staat voorop
IT is vaak gericht op technologie en niet op de gebruiker. Maar je business laten groeien begint bij het weer centraal zetten van de gebruiker. Bij een cloudoplossing die is gebaseerd op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken. Als jouw business voorop staat, dan wil je IT die je slimmer laat werken. Je productiviteit verhoogt. Je flexibeler maakt. Kortom, laat je bedrijf groeien op jouw manier, met technologie die jouw doelen ondersteunt.
 
Jouw applicaties
Je wilt dat je medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de applicaties van hun keuze. In één geïntegreerde cloudomgeving. Een omgeving waarin jij nieuwe en bestaande applicaties moeiteloos kunt combineren en samenvoegen. Waarin je zelfs klassieke software gewoon kunt blijven gebruiken. Kortom, je wilt de cloud beheren en gebruiken op jouw manier. Wij regelen dat voor je.
 
Veilig en vertrouwd
Beveiliging is vaak de grootste zorg voor bedrijven die naar de cloud gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat je elke publieke of private cloudapplicatie kunt combineren en gebruiken in een betrouwbare, gecertificeerde cloudwerkomgeving. Kies eenvoudig je optimale mix van flexibiliteit en veiligheid door je applicaties te classificeren volgens jouw specifieke vereisten.
 
Onze dienstverlening is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen, waaronder ISO27001, ISAE3402 en NEN7510. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan verplichtingen, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.
 
Transparantie
Met Eshgro’s CSB Suite breng je je IT-uitgaven terug tot transparante maandelijkse kosten per gebruiker. Grote kapitaalinvesteringen of onvoorziene onderhoudskosten behoren tot het verleden. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en gebruikt. Dus je investeert nooit onnodig te veel in IT. Dankzij de voorspelbare kosten per gebruiker zijn je uitgaven beter te plannen en je financiën makkelijker te managen.
 
Jouw opstap naar de cloud
Je bedrijf laten groeien kost tijd. Dat geldt ook voor de adoptie van een nieuw IT-model. Radicaal veranderen is niet noodzakelijk. Ga gewoon in je eigen tempo naar de cloud. Stapje voor stapje. Start met één applicatie of workload en breid uit als je er klaar voor bent. Met ons stappenplan laat je gebruikers geleidelijk wennen aan de nieuwe manier van werken. En verklein je het risico voor je organisatie.
 
Werk in de cloud zoals jij het wilt
Kies jouw applicaties en gebruik de cloud op jouw manier. Ontdek hoe je cloud inzet om jouw business te laten groeien.Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Links

Over Eshgro

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers