Eurofiber 2018-04-13T16:27:16+00:00

Project Description

Eurofiber is Participant Partner van Outsourcing Hub

Eurofiber

Smart Healthcare is part of the Smart Society

Medische teams en zorgprofessionals in de gezondheidszorg moeten 24 uur per dag beschikken over alle mogelijke data. Downtime is geen optie. Als systemen eruit liggen, kan de zorg in gevaar komen. Glasvezelverbindingen zorgen dat (virtuele) toepassingen en data altijd snel beschikbaar zijn. Zelfs in real-time en zonder vertraging. 85% van alle ziekenhuizen en meer dan 50% van alle grote zorginstellingen en alle bekende datacenters in Nederland zijn aangesloten op de glasvezelinfrastructuur van Eurofiber. Iedere locatie heeft behoefte aan enorm veel applicaties ‒ van het elektronisch patiëntendossier tot video’s voor online overleg. 

Eurofiber is een snel groeiende leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen landelijk dekkend glasvezelnetwerk bieden we ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria, diagnostiek, pharma en huisartsenposten een toekomstvaste en open infrastructuur. Ze hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben, zoals epd, cloud, domotica, telefonie, storage, hosting, wifi, etc.. Onze infrastructuur legt de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data. Zo maken we de weg vrij naar Smart Healthcare.

Eurofiber diensten voor de Zorg; Darkfibers, Ethernet, DWDM (met encryptie), Internet, Secure Cloud Connect en Co-locations.

Eurofiber is onderdeel van de Eurofiber Group en werd opgericht in 2000. Inmiddels zijn we een organisatie met ruim 280 medewerkers met vestigingen in Maarssen en in Brussel en een bekende speler in de markt voor glasvezelverbindingen. In juni 2015 heeft onze nieuwe aandeelhouder Antin Infrastructure Fund alle aandelen overgenomen van investeringsmaatschappij Doughty Hanson en investeerder Reggeborgh. Hoewel we allang geen start-up meer zijn, dagen we de gevestigde orde nog altijd graag uit met onze unieke marktbenadering.

Eurofiber is een snel groeiende leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met het eigen glasvezelnetwerk en netwerkoplossingen biedt Eurofiber een toekomstvaste open infrastructuur, niet alleen voor ziekenhuizen en zorginstellingen maar ook voor de sectoren finance, overheid en industrie . Klanten van Eurofiber hebben de volledige vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Eurofibers infrastructuur legt de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door ongelimiteerde beschikbaarheid van data, cloud toepassingen en infrastructuur voor digitale transformatie. Sinds de oprichting in 2000, breidt Eurofiber de infrastructuur continu uit. Het glasvezelnetwerk van bijna 30.000 km biedt landelijke dekking in Nederland en België en strekt zich uit tot in Duitsland.

Ons open netwerk geeft u als klant de volledige vrijheid. U kiest zelf welke diensten en dienstenleveranciers u inzet zonder ten koste van het fundament. Zo maakt Eurofiber de weg vrij naar Smart Healthcare.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers