Idwell 2016-10-21T18:51:11+00:00

Project Description

Idwell

IDWELL-400x300Niet elk bedrijf is hetzelfde en er zijn dan ook veel verschillende redenen en manieren om activiteiten uit te besteden aan een externe leverancier. Voor sommige bedrijven en instellingen is IT infrastructuur ondersteunend aan de kern activiteiten en wordt er vooral een leverancier gezocht die betrouwbaar infrastructuur kan inrichten en leveren. Voor anderen is IT van groot belang in bijvoorbeeld de communicatie met klanten en is een strategische partner die dat begrijpt uitermate gewenst. Voor sommigen gaat het dus vooral om inkoop van middelen en voor anderen om strategische samenwerking.

Idwell helpt bedrijven en instellingen om vooraf goed te bepalen wat het uiteindelijke doel van de mogelijke aanbesteding is en te komen tot de beste strategie om deze aanbesteding vorm te geven. Dat doen we door eerst in gesprek te gaan en van alle betrokken partijen (van IT afdeling tot business managers, van eind gebruikers tot klanten) de wensen, eisen en belangen te inventariseren. Door tot de kern te komen van de vraag en samen te onderzoeken wat er nodig is om deze blijvend te beantwoorden kan Idwell samen met de opdrachtgever de sourcing strategie goed bepalen. Daarbij is van belang om een beeld te krijgen van de toekomst: hoe ziet de IT ondersteuning eruit nadat er is aanbesteed en gecontracteerd en nadat de transitie is afgerond.

Het helpen professionaliseren van de besturing en van de regie organisatie die de aanbesteding gaat aansturen staat verder voorop. Het is niet de adviseur die met de leverancier blijvende afspraken moet maken, het zijn de medewerkers van de opdrachtgever die de relaties moeten aangaan. Het begeleiden en opleiden van de regieorganisatie is dan ook van groot belang.

Meer informatie over Idwell: www.idwell.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken