Ilionx 2017-09-22T14:32:12+00:00

Project Description

Ilionx is Participant Partner van Outsourcing Hub

Ilionx

ilionx maakt waar

ilionx is een Nederlandse system integrator met een focus op cloud service diensten, software-ontwikkeling en applicatiebeheer, security, data science, Business Intelligence en digitale transformatie. Dit doen wij onder andere met Microsoft en Java technologie. ilionx begrijpt alle onderdelen van uw organisatie. Wij denken mee in de boardroom en hebben de vakmensen in huis om uw bedrijf en klantprocessen te optimaliseren.

ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 370 medewerkers verspreid over vier vestigingen in Nederland. Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief. De business units binnen ilionx zijn gespecialiseerd in onder meer security, data science, Dynamics365, development (Java, .Net), cloud computing, management consulting, interactive marketing en de digitale werkplek. 

in maart 2018 hebben de eigenaren van ilionx alle aandelen van QNH overgenomen. QNH is actief op de Nederlandse en Belgische markt. Op dit moment zijn wij actief bezig met de integratie van beide bedrijven. 

Tot onze klanten behoren onder meer ProRail, De Nederlandsche Bank, Gasunie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst en TNO.

Kijk voor meer informatie over ilionx op de website https://www.ilionx.com of volg ons op Twitter via @ilionx

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers