Incentro 2017-10-24T15:26:44+00:00

Project Description

Incentro is Participant Partner van Outsourcing Hub

Incentro

Incentro

Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, gefundeerd door geluk van haar medewerkers. De ruim 300 specialisten van Incentro hebben een sterke passie voor wat ze doen.

Ondernemen zit in ons DNA en we barsten van de ambitie. Dat uit zich in de mensen die bij ons werken. In alles wat wij doen speelt geluk een belangrijke rol. Daarom meten wij het geluk van onze medewerkers. Resultaat? Incentro is nummer 1 ‘Great Place to Work’ (medium sized workplaces) in Nederland. 

it-oplossingen waar je blij van wordt
De kernwoorden van onze dienstverlening zijn informatie, marketing en techniek. Voor het gehele proces hebben wij specialisten in huis. Van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps, tot het automatiseren van marketingactiviteiten en reguleren van interne informatiestromen. Dit doen wij met passie voor de top 200 bedrijven in Nederland en daarbuiten.

digital happiness
Onze cultuur bewaken wij onder andere door ons non-hiërarchische organisatiemodel dat zorgt voor vrijheid en vertrouwen, en geeft ruimte voor maximale ontwikkeling. Dit in combinatie met onze drie kernwaarden waaraan wij alles toetsen wat wij doen: geluk, ambitie en specialisme.

great place to work
Incentro heeft in 2017 de eerste plaats op de lijst van Best Workplaces 2017 van Nederland bereikt. De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Eind maart werd de lijst van 2017 bekendgemaakt.

organisatie
Om onze missie en visie optimaal te ondersteunen hebben wij voor het cellenmodel gekozen voor onze organisatie. Dit model maakt het mogelijk dat groepen Incentronauten met vertrouwen en autonomie hun ondernemerschap kunnen tonen. Het model legt veel verantwoordelijkheid bij de Incentronaut, en de wetenschap leert dat daarmee een belangrijke bijdrage aan het werkgeluk van mensen wordt geleverd.

maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wij geloven dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een onderdeel moet zijn van je dagelijkse gang van zaken. Hiernaast moeten initiatieven winstgevend zijn om duurzaam te kunnen blijven. Wij incorporeren MVO door het realiseren van sociale software oplossingen en het creëren van banen voor mensen die minder kansen hebben in het leven.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

  

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers