InWork 2018-06-18T11:39:28+00:00

Project Description

InWork is Participant Partner van Outsourcing Hub

InWork

InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiaste Professionals en helpen ambities waar te maken. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten bij het gewenste groeipad. Daarnaast hebben wij uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers.
 
In de afgelopen 11 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in diensten als detachering, outsourcing, co-sourcing en consultancy en is InWork uitgegroeid tot een professionele organisatie met 1000+ IT en technische professionals in dienst.

UW VOORDEEL

Flexibiliteit
De mogelijkheid om gekwalificeerde en ingewerkte medewerkers op– en af te schalen, zodat de bezetting ook tijdens seizoensdrukte, dal- en piekmomenten en bij afwezigheid door ziekte en verlof alsnog perfect aansluit bij de daadwerkelijke werkdrukte.

Kostenbesparing
Onze slimme oplossingen zijn erop gericht de werkprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten met als doel kosten te besparen.

Kwaliteit
Om de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal te houden investeren wij volop in het opleiden en trainen van onze mensen. Daarnaast zien wij onze dienstverlening als een resultaatsverbintenis. Indien gewenst leggen we KPI’s vast in een SLA zodat we continu samen met u kunnen werken aan de verbetering van de performance.

Continuïteit
We zijn sterk in werving en talentontwikkeling. Onderscheidend is dat ook uitstroom van onze medewerkers bewust onderdeel uitmaakt van ons bedrijfsconcept. Zo kunt u onze medewerkers in vaste dienst nemen. En op die manier talent aan uw organisatie binden en uw organisatie verjongen.


WILT U DE MOGELIJKHEDEN VAN INWORK BESPREKEN OF HEEFT U EEN VRAAG? 
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! 

INFO@INWORK.NL || 088 0 700 700

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers