IPM Outsourcing 2016-12-30T16:31:26+00:00

Project Description

IPM Outsourcing

IPM OutsourcingWaarom IPM outsourcing consultancy & advies?

Onafhankelijk

IPM outsourcing consultancy & advies is gespecialiseerd in IT Outsourcing (ITO). IPM is een onafhankelijk consultancy- en adviesbureau en heeft geen belangen in of bij IT leveranciers die Outsourcing dienstverlening leveren. IPM richt zich op het middensegment van de markt. Vaak heeft u onvoldoende expertise in huis om zelf invulling te geven aan een Outsourcing project. ICT is vandaag de dag voor ieder bedrijf cruciaal. Het is daarom van het grootste belang dat u in het geval van Outsourcing een kwalitatief goed traject volgt. Na Outsourcing wilt u er niet op achteruit maar juist op vooruit zijn gegaan, zowel qua kosten als kwaliteit van dienstverlening aan uw gebruikersorganisatie of klanten.

Kennis

Outsourcen doet u niet ieder jaar, maar als het goed is misschien eens in de vijf jaar. Het is daarom lastig om ervaring op te doen en de do’s en don’ts goed te kennen. De leveranciers denken te weten wat goed voor u is. Maar let op, er is veel kaf onder het koren en veel leveranciers maken onvoldoende gebruik van de mogelijkheden die de markt op dit moment biedt. Voorkom ook dat u teveel afhankelijk wordt van een leverancier.IPM hanteert, naast vele jaren ervaring, een aanpak die is gebaseerd op de aanpak van de International Association of Outsourcing Professionals, IAOP. IPM is IAOP gecertificeerd.

Aanpak

Wanneer u een Outsourcing traject ingaat wordt u bedolven onder terminologie en oplossingen, zoals Private, hybride, public, daas, saas, paas, iaas, onshore, offshore, near shore, multi sourcing, single sourcing….. Laat u vooral niet van de wijs brengen. IPM ondersteunt u in het maken van de juiste keuzes. Door de gestandaardiseerde aanpak worden alle relevante vragen beantwoord die nodig zijn voor het maken van de juiste beslissingen. Vragen als is dit geschikt voor ons, is het een realistisch plan, klopt de business case, welke leveranciers zijn voor mij geschikt, hoe sluit ik een contract af en waar moet ik op letten en hoe sorteer ik mijn organisatie voor op outsourcing, worden allemaal beantwoord.

Ervaring

IPM heeft onder andere Outsourcing trajecten uitgevoerd voor KPN, Staatsloterij, Aegon, WoningNet, Detron ICT Solutions, Vereniging Eigen Huis etc. IPM kent het klappen van de zweep aan zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers kant.

IPM outsourcing consultancy & Advies

IPM outsourcing consultancy & advies heeft de kennis en ervaring om uw organisatie te ondersteunen in het outsourcing traject. Heeft u vragen of wilt u in contact komen met IPM outsourcing? U kunt vrijblijvend mailen naar info@ipm-outsourcing.nl

 

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken