OGD 2018-01-02T15:35:17+00:00

Project Description

OGD is Participant Partner van Outsourcing Hub

OGD

Samen slimmer!

OGD ict-diensten levert al bijna 30 jaar diensten op ict-gebied, en biedt complete outsourcingsoplossingen voor ict-infrastructuur en de werkplek. We vinden het daarbij belangrijk om als volgt te werk te gaan: door open en eerlijk te handelen, altijd te blijven nadenken en te leren, flexibel te blijven en door samen lol te maken. Het kenmerkt hoe OGD’ers met elkaar en met onze relaties om willen gaan. Onze ervaring leert dat deze waarden bijdragen aan innovatieve projecten en aan een gezonde groei. Om dit te blijven bereiken zet OGD in op twee pijlers: onze klanten blij maken én onze eigen medewerkers blij maken met de toffe opdrachten van onze klanten. De OGD’ers roemen de vrijheid die ze krijgen om te leren en te experimenteren, de unieke werkomgeving en de loyaliteit aan zowel medewerkers als klanten. 

Samen slimmer! 
Slimme, enthousiaste mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Bij ons gaan mensen vóór regels. Met ruim 1.000 hoogopgeleide medewerkers maken wij zo het onderscheid. Nieuwe collega’s kiezen ons voor de fijne, open cultuur. Klanten kiezen ons door de leuke mensen, de flexibele service en de vriendelijke prijsstelling. De OGD’ers roemen de vrijheid die ze krijgen om te leren en te experimenteren, de unieke werkomgeving en de loyaliteit aan zowel medewerkers als klanten.
Lokaal gevestigd, landelijk actief
OGD heeft enthousiaste techneuten op vijf vestigingen in Nederland. Naast ons hoofdkantoor in de kennisstad Delft, hebben we vestigingen in Eindhoven (1996), Amsterdam (1998), Utrecht (2000) en Enschede (2006). Daarmee hebben we de slagkracht van een landelijke organisatie en de flexibiliteit van een lokale partij. Door deze landelijke spreiding is er altijd een specialist beschikbaar voor ingewikkelde vraagstukken.
One Stop Shop

De eindgebruiker staat centraal in de ict-oplossingen van OGD. Van de eerste vraag tot het volledig ontzorgen en bedienen van eindgebruikers zijn we de one-stop shop voor ict-diensten. Met de transitie naar OGD worden de infrastructuur en het end-user management ingericht. Ook ontwikkelen we software om interne processen te automatiseren en leveren we hardware. Om onze processen goed op elkaar aan te laten sluiten werken volledig via de LEAN-methode en waar mogelijk Agile. Om de communicatie rondom vragen, incidenten en wijzigingen uit te kunnen voeren maken we gebruikt van TOPdesk. Deze servicemanagement-tool is door OGD ontwikkeld en is tegenwoordig als zelfstandig bedrijf onze strategisch partner.
Security en Compliance
OGD verbetert continu haar eigen processen. Steeds meer organisaties vragen om garanties over security en compliance. Door middel van certificeringen en audits zorgen we ervoor dat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. OGD is ISO27001:2013 gecertificeerd en heeft een ISAE3000-2 verklaring over 2016. Ook hebben we een NEN4400 certificering voor detachering. Naast de eigen waarborging van security en compliance, leveren we ook adviezen aan klanten op het gebied van security- en ict-beveiligingsvraagstukken. 

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers