Onepoint 2017-10-24T15:27:40+00:00

Project Description

Onepoint is Innovation Partner van Outsourcing Hub

onepoint

Over onepoint 

Onepoint is al meer dan 15 jaar de onafhankelijke service integrator, die deel uit maakt van een internationale organisatie, en expert is op het gebied van de digitale transformatie voor middelgrote bedrijven. Waar uw bedrijf ook staat, onepoint biedt concrete oplossingen die u verder helpen.

Van origine is onepoint een Frans bedrijf dat in 2002 is opgericht en zich heeft verspreid over verschillende landen in de wereld met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers.

Onepoint Nederland is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de onepoint Group. Door de samenwerking binnen regionale communities kan onepoint als groep zijn krachten bundelen op het gebied van verschillende expertise en innovatie waarmee wij dagelijks het verschil maken voor onze klanten.

Onepoint is er  van overtuigd dat het niet om IT gaat, maar om de menselijke aspecten van zowel haar eigen medewerkers, als om de klantmedewerkers. Onepoint ontzorgt haar klanten op IT gebied.

Onderwerpen als Digitale Transformatie, Big Data, Internet of Things en natuurlijk Informatiebeveiliging zijn diensten en onderwerpen waarvan onepoint vindt dat haar klanten dit allemaal niet zelf moeten uitzoeken, maar dat zij zich moeten kunnen focussen op hun business.
Onepoint ambieert de Service Integrator rol waarin zij acteert als het aanspreekpunt voor al uw digitale vraagstukken.

Onepoint heeft al een goed trackrecord op het gebied van werkplek diensten, zowel on-site, vanuit haar eigen datacenters en vanuit de publieke cloud, denk aan Office365. Daarnaast heeft onepoint al veel ervaring met het leveren van datacenter diensten die compliant zijn met de wet bescherming persoonsgegevens.

Onepoint wil, in het chaotische landschap van digitalisering, graag samen met u uitzoeken hoe IT diensten het best kunnen worden ingezet om uw bedrijfsvoering te verbeteren. 

  

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

  

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers