Orcado 2018-07-06T16:11:21+00:00

Project Description

Orcado is Participant Partner van Outsourcing Hub

Orcado

Realiseert IT op eigen wijze!

IT is nooit een doel op zich. Het is een middel om uw doelstellingen te bereiken. Bijvoorbeeld om uw interne processen te verbeteren of sneller te kunnen inspringen op ontwikkelingen in de markt. Zo draagt IT bij aan de professionalisering van uw organisatie en verstevigt u uw positie in de markt.

Orcado ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert IT-systemen. Wij leveren geen standaardoplossingen maar altijd maatwerk. Uw organisatie is uniek, uw vraag is uniek. Wij houden van een no-nonsense aanpak: heldere afspraken en direct aan de slag. Orcado maakt waar wat het belooft: een slim IT-systeem met een duidelijke meerwaarde.

Orcado levert consultants op detacheringsbasis en voert opdrachten uit onder eigen verantwoordelijkheid.

Om elkaar het beste te leren kennen, bent u bij deze uitgenodigd voor een kop koffie (iets anders mag natuurlijk ook). Het beste contact verloopt nu eenmaal via een gesprek. U kunt uw verhaal doen, wij kunnen vertellen of wij daarop kunnen aansluiten. En gezamenlijk bepalen wij of er een match is! Toch het doel van dit medium.

Wat wij doen heeft u reeds gelezen: wij zorgen er voor dat uw (unieke) bedrijfsproces op een doeltreffende manier met automatisering wordt ondersteund. Voor een eerste indruk wijzen wij u graag op de volgende impressie.

De kwaliteit van automatisering wordt veelal niet bepaald door de technologiekeuze, maar juist door de mensen die de technologie toepassen. Om deze reden werken wij met mensen die hun vak heel goed verstaan en daarover duidelijk kunnen communiceren. De C van ICT slaat wat ons betreft vooral op samenwerking en niet enkel op de technologie. Wilt u weten met wie u kunt samenwerken, kijk hier voor een introductie van de medewerkers van Orcado. De beste oplossingen komen toch vooral van mensen met een naam en een gezicht, die weten wat en waarvoor ze het doen. 

Al meer zin in een kop koffie? Om u definitef over de streep te trekken wijzen wij u graag op eerder behaalde resultaten bij gerenommeerde bedrijven en instellingen als Shell, Etos, Albert Heijn, Oasen en het ministerie van Onderwijs. Cultuur en Wetenschap.

WIj hopen u snel te mogen spreken!

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Links

Website

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers