PeopleWare 2017-09-22T14:38:50+00:00

Project Description

PeopleWare is Participant Partner van Outsourcing Hub

PeopleWare

Powered by Dedication!

Pragmatisch, persoonlijk en professioneel
PeopleWare is een IT Service Provider gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren. Onze aanpak is pragmatisch en professioneel, maar vooral persoonlijk. PeopleWare - Powered by dedication.

Beste van Nederland
PeopleWare is door Giarte verkozen tot beste End User Support serviceprovider 2017-2018 van Nederland. Lees hier meer.

Van detacheerder naar volwaardige IT Service Provider
Meer ​dan 12 jaar geleden startte PeopleWare als ICT-detacheringsbureau. Inmiddels is PeopleWare uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener met honderden klanten verspreid over de Benelux. Wij leveren diensten op het gebied van: - ICT-infrastructuren​ - ICT-outsourcing​ - Cloud-oplossingen​ - SharePoint ontwikkeling​ - ICT-detachering​

​​​Grote IT-organisatie met een menselijk karakter ​
Wij leveren een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, hiermee zijn wij voor honderden organisaties een belangrijke business-partner. Een menselijke aanpak zit verankerd in de kern van onze organisatie, hiermee bouwen wij aan duurzame langetermijnrelaties. ​Dit merkt u aan alle facetten van onze dienstverlening, van de gesprekken met onze account- of servicemanagers tot​ het contact met onze servicedesk bij problemen.

Beste van Nederland
PeopleWare is door Giarte verkozen tot beste End User Support serviceprovider 2017-2018 van Nederland. Lees hier meer.

Klanten
PeopleWare bedient een breed scala aan klanten. Bekende en minder bekenden organisaties hebben hun IT-organisatie aan ons uitbesteed. Een kleine selectie: Sony Europe, Mercedez Benz Nederland, Engie, Aveco de Bondt, Meijburg, Yamaha, FMO & Jumbo Shipping.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers