Pink Elephant 2017-09-22T14:38:57+00:00

Project Description

Pink Elephant is Participant Partner van Outsourcing Hub

Pink Elephant

Expect more, expect Pink.

Over Pink Elephant – Expect more, expect Pink. 
Pink Elephant zorgt er als toonaangevende IT-dienstverlener voor dat klanten - met name grootzakelijke organisaties - succesvol de transformatie naar de cloud maken terwijl ze in de dagelijkse IT-ondersteuning van hun business volledig worden ontzorgd. Als Cloud Services Integrator integreert Pink Elephant zowel publieke als private clouddiensten met lokale IT-toepassingen naar een digitale werkomgeving waarbij de vorm optimaal wordt aangepast op het type gebruik. Pink Elephant loopt voorop als het gaat om optimaal samenspel tussen mensen, processen en technologie.Dat doet Pink Elephant al jarenlang op basis van diepgaande kennis van - en ervaring met – Market Leading Standards en Best Practices. Pink Elephant werkt met 350 professionals in vier disciplines: Outsourcing Services, Professional Services, Consulting & Education en Business Intelligence, aangevuld met een ecosysteem van partners van wereldklasse. Pink Elephant heeft vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië en Zuid-Afrika. Wij hebben onze dienstverlening op de volgende wijze ingedeeld: 

IT Outsourcing: Vanuit Pink Elephant Outsourcing ontzorgen wij klanten bij het optimaliseren van de IT-dienstverlening door het leveren van kennis en ervaring over standaarden, processen en techniek. Pink Elephant geeft uw onderneming weer ruimte om te focussen op uw corebusiness. 

Professional Services: Pink Elephant Professional Services zorgt voor de flexibele inzet van IT-Professionals en biedt u de kennis op locatie die u nodig heeft als aanvulling op de eigen organisatie. We zorgen voor goede coaching vanuit Pink Elephant, met een achterban van 300 professionals biedt dat een solide basis voor kennisdeling en verdieping. 

Business Intelligence: Pink Elephant Business Intelligence levert praktische Business Intelligence oplossingen. Naast de inventarisatie en gegevensanalyse neemt Pink Elephant tevens de verantwoording voor de gehele technische implementatie van de business intelligence oplossingen en het inzichtelijk maken van de informatie voor eindgebruikers. 

Consulting & Education: Pink Elephant Consulting & Education helpt klanten met advies en implementatie van oplossingen op het gebied van IT-Strategy, Informatiebeveiliging en de Cloud en geeft trainingen, assessments en Business simulations om kennis en kunde van uw medewerkers te verbeteren om leren en werken hand in hand te laten gaan. 

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers