Proserve 2018-01-02T12:09:07+00:00

Project Description

Proserve is Innovation Partner van Outsourcing Hub

Proserve

Managed & IT Solutions

Proserve focust als Nederlandse managed & IT solutions partner op het faciliteren van business innovatie, digitale transitie en de groei van haar klanten.

De uitgangspunten die Proserve hanteert, zijn de business kansen, de uitdagingen en de context waarin de klanten acteren. Proserve stelt zich als sterk betrokken op bij de ontwikkeling van klanten, met als doel het opbouwen van langdurige strategische partnerships waarbij persoonlijke relaties en wederzijds vertrouwen de basis vormen. 
 
Daarnaast leidt de gestructureerde aanpak tot maatwerkoplossingen, gebaseerd op gestandaardiseerde componenten en bewezen technologieën. Door gezamenlijk met klanten te bouwen aan oplossingen voor vandaag en morgen garandeert Proserve gedurende de gehele levenscyclus de continuïteit van kritieke omgevingen. 
 
Proserve heeft een unieke positie met toegang tot hoogwaardige bouwblokken voor cloud infrastructuur en connectiviteit. Dit maakt het mogelijk om toekomstbestendige cloud onafhankelijke managed & IT solutions aan te bieden, onder andere op VMware, OpenStack, Amazon Web Services en Microsoft Azure. 


Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers