Proserve 2018-01-02T12:09:07+00:00

Project Description

Proserve is Innovation Partner van Outsourcing Hub

Proserve

Managed & IT Solutions

Proserve is de Managed & IT Solutions serviceprovider van de IT-Ernity groep. Sinds 2000 levert Proserve managed IT-diensten rond continuïteit en digitale transitie. Proserve is gespecialiseerd in managed services en technisch applicatiebeheer vanuit een breed multi-cloud ecosysteem.

Door het standaardiseren van bewezen technologie in combinatie met zelfsturende klantenteams, garandeert Proserve continuïteit van kritieke IT-omgevingen. Het bedrijf helpt organisaties bij het realiseren van complexe IT-transitieprojecten en richt zich hierbij met name op midsize en grootzakelijke organisaties in de zorg, logistiek, media en (online) retail.

Proserve streeft naar het opbouwen van strategische partnerships waarin goede, persoonlijke relaties met verschillende stakeholders binnen de klantorganisatie voorop staan. Proserve claimt een aparte positie in het landschap van providers, doordat de organisatie onderdeel uitmaakt van de IT-Ernity groep, waartoe ook Signet (managed connectiviteit) en CloudVPS (IaaS) behoren. Daarmee levert Proserve, naast managed IT-services, ook connectiviteitsdiensten en een groot cloudaanbod gebaseerd op VMware, OpenStack, Xen, Hyper-V, AWS en Microsoft Azure.


Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers