Pulse 2018-10-26T12:32:42+00:00

Project Description

ACC ICT is Participant Partner van Outsourcing Hub

Pulse Business Solutions

Eén aanspreekpunt voor al je bedrijfssoftware

Pulse maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te verbeteren en te ondersteunen met ERP- en CRM-software (en meer) op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform.

Pulse maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met software op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform.

Omvang en structuur

Bij Pulse werken circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer. Dit gevarieerde personeelsbestand bestaat uit onder andere developers, consultants en branche-experts. Ruim 30 medewerkers zijn werkzaam binnen ons Managed Services team. Met de uitgebreide kennis van Dynamics AX en Dynamics 365 Finance & Operations ontzorgt dit team dagelijks onze klanten.

Internationaal
Veel bedrijven werken internationaal. Bij de implementatie en het beheer van software is het dan erg handig om één aanspreekpunt te hebben voor alle landen. Pulse implementeert en beheert wereldwijd en 24/7.

Onderdeel CRM Partners Group
Pulse is onderdeel van CRM Partners Group. CRM Partners Group heeft ruim 500 medewerkers en de totale omzet bedraagt ruim 55 miljoen euro. Er zijn o.a. vestigingen in Nederland, Duitsland, Zweden en de VS.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers