Sanity Check 2016-12-20T15:53:20+00:00

Project Description

Sanity Check – houdt u een spiegel voor

Sanity CheckU wilt gaan outsourcen en daar heeft u natuurlijk binnen uw organisatie goed over na gedacht. Toch kan het geen kwaad om uw ideeën, alvorens daadwerkelijk over te gaan tot het outsourcen van producten en/of diensten, tegen het licht te houden en na te gaan of alle gebruikte argumenten steekhoudend genoeg zijn.

Nog veel te vaak zien we dat het meest belangrijke argument een kostenbesparing is en deze is lang niet altijd reëel, zeker niet als we het hebben over tweede of derde generatie uitbestedingen. Sanity Check heeft tot doel u een eerlijk spiegel voor te houden waarna u met extra “inside out” informatie een beter geïnformeerd besluit kunt nemen.

Sanity Check doet dit van uit een geheel onafhankelijk positie en heeft niet tot doel om extra opdrachten te verwerven vanuit het gesprek. Wij van WC Eend adviseren WC Eend is een mantra dat niet bij ons past, omdat we onafhankelijk kunnen willen opereren, “no strings attached”.

Willem Kuilman is oprichter van Sanity Check en heeft met 20 jaar ervaring vele facetten van het outsourcingproces ondervonden. Willem heeft een mooi netwerk opgebouwd waar mee hij samenwerkt om onder andere Sanity Check tot een succes te maken.

Meer informatie: www.sanitycheck.nu

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken