Schuberg Philis 2018-01-02T15:36:23+00:00

Project Description

Schuberg Philis is Participant Partner van Outsourcing Hub

Schuberg Philis

Seizing the opportunities in a world full of disruptive change

Schuberg Philis richt zich als IT-partner exclusief op de ontwikkeling en orkestratie van de applicatie-infrastructuren die van vitaal belang zijn voor organisaties en de maatschappij. Zelfsturende expertteams met volle verantwoordelijkheid vinden met klanten en partners oplossingen voor de meest complexe IT-uitdagingen. Hiermee stellen zij klanten in staat om doorlopend te innoveren en nieuwe kansen te grijpen in een snel veranderende omgeving. De 224 collega’s realiseerden in 2016 een omzet van 50,3 miljoen euro en een gecontracteerde waarde van 120 miljoen euro. Klanten zijn onder andere Rabobank International Direct Banking, Eneco Energy Trade, Enexis, Jumbo, Air France-KLM, BKWI, Loodswezen, ING, ASR Nederland, ACTIAM, MoneYou, LeasePlan Bank, Argenta Nederland, Hartwig Medical Foundation en Achmea Investment management.

Schuberg Philis wil een wezenlijke bedrage leveren aan het bedrijfsleven en de samenleving door het verstrekken van 100% IT-diensten met teams van experts in de hoofdrol. Wij helpen klanten helpen bij het succesvol doorlopen van hun digitale transformatie, door het realiseren van gerichte versnelling (velocity) in hun organisaties. Daarbij vervult Schuberg de rol van de operationele regisseur in bedrijfskritische IT-ecosystemen. 
 
We zien dat de exponentiële groei van technologie onze klanten een hele nieuwe wereld van mogelijkheden biedt. Dit stelt organisaties voor ingrijpende keuzes op het gebied van aansturing, organisatie-inrichting, cultuur en technologie. Wij zijn van mening dat het mogelijk is om deze nieuwe mogelijkheden te verkennen en benutten met behoud van controle. 
 
De meeste van onze klanten opereren in dynamische en strikt gereguleerde markten. Ze zijn gehouden aan strenge normen en zoeken een vergaande mate van vertrouwen en partnerschap. Tegelijkertijd moeten ze zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende kenmerken van de markt. Ze zijn georiënteerd op de toekomst en zoeken doorlopend naar mogelijkheden om hun activiteiten te verbeteren en uit te breiden. Als de meest ‘auditable’ IT-outsourcing dienstverlener, voldoen we aan de hoogste normen terwijl we ons moeiteloos aanpassen aan de veranderende zakelijke behoeften van onze klanten. 

Dit vereist van Schuberg Philis een unieke mix van innovatie en vakmanschap, een diepgaand begrip van de klant en effectieve samenwerking. We onderscheiden ons door de manier van werken met zelfsturende teams van top-professionals die de verantwoordelijkheid nemen om hun eigen beloften na te komen, samen met de klant. Om te blijven voldoen aan de veranderende eisen investeren we doorlopend in nieuwe technologische en organisatorische vaardigheden. 
 
Onze klantenteams ontwikkelen, bouwen, beveiligen, implementeren, monitoren en beheren maatwerkoplossingen voor grote en complexe organisaties. Dezelfde mensen die de oplossingen vinden voor de meest kritische problemen, verzorgen ook de dagelijkse monitoring en beheer van de applicatie-infrastructuur van hun klanten. 
 
Onze engineers zijn het DNA van Schuberg Philis: ze combineren een diep begrip van de business logica van onze klanten met de beheersing van de nieuwste technologieën. Ze zijn betrokken vanaf de eerste dag dat een klant contact met ons heeft. Wij geloven in co-creatie: gezamenlijke inspanning met al onze partners en maximaal begrip van de context. We spreken ons uit en durven uit te dagen. We zoeken naar een oplossing, geen tijdelijke pleisters.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers