Sentia 2017-09-22T14:40:25+00:00

Project Description

Sentia is Participant Partner van Outsourcing Hub

Sentia

Driven by Continuity

Al meer dan 15 jaar is Sentia één van de toonaangevende bedrijven in West-Europa op het gebied van IT-Outsourcing en Managed Services. Sentia heeft in Nederland, België en Denemarken ruim 270 medewerkers en richt zich met zijn Managed Application Continuity op de ‘nationale top’ van banken & verzekeraars, uitgeverijen, digital agencies, mediabedrijven, de not-for-profit-sector, de zorgsector en retailondernemingen.

Sentia werkt al vele jaren aan de verfijning en optimalisatie van zijn eigen private cloud, de Sentia Cloud. Deze is ontworpen voor bedrijfskritische toepassingen en volledig gesitueerd in Tier3 datacenters. Als Managed Service Program Partner van Amazon Web Services is Sentia ook binnen public cloud één van de belangrijkste spelers. Sentia is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN 7510 gecertificeerd en beschikt daarnaast over een ISAE 3402 Type II verklaring.

Sentia, driven by Continuity

U wilt altijd en overal op uw IT-systemen kunnen vertrouwen, dat beseffen wij ons maar al te goed. Al meer dan 15 jaar leveren we bedrijfskritische IT-outsourcing, private en publieke cloud-oplossingen en technisch applicatie beheer voor de meest veeleisende organisaties.

Met een 100% Outsourcing Recommendation Score bij Giarte geven deze klanten aan dat onze aanpak werkt. Belangrijke applicaties van klanten als Achmea, Triodos Bank, Consumentenbond, Univé, Centralpoint, Deloitte Digital, FocusCura, het CBS en ThiemeMeulenhoff worden door Sentia bewaakt en beheerd op zowel private, publieke als hybride cloudplatformen.

Wij beheren ons eigen private cloud platform: Sentia Cloud, ontworpen voor bedrijfskritische toepassingen en volledig gesitueerd in Tier3 datacenters Nederland. De Sentia Cloud is een zeer aantrekkelijk alternatief voor publieke clouds. Voor toepassingen die kunnen profiteren van publieke clouds maken we als officiële Amazon partner gebruik van Amazon AWS.

Een platform kan natuurlijk worden ontworpen en gebouwd zodat het 99,9% van de tijd beschikbaar is. Het is onze drive om er voor te zorgen dat uw applicatie 100% beschikbaar is op de momenten die er toe doen. Daar gaat Sentia voor. Altijd.

Bij Sentia staat “customer intimacy” hoog in het vaandel. Elke klant krijgt een eigen team van continuity engineers toegewezen. Deze continuity engineers zijn allround en daardoor goed in staat om veel van de binnenkomende issues zelf af te handelen. De diversiteit aan expertise is groot. Van netwerk engineers, architecten, infrastructuur engineers tot aan database specialisten (DBA’s). Naast een hoog kennis niveau zijn onze medewerkers veelal HBO+ geschoold. 24/7 support zit in ons DNA en deze mentaliteit is misschien wel ons grootste goed.

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers